MEB'de Doküman Yönetim Sistemi işlevsel olur mu?

MEB'de Doküman Yönetim Sistemi işlevsel olur mu?

Milli Eğitim Bakanlığı'nda dokuman ve yönetim sistemi işlevsel olabilir mi?

  Milli Eğitim Bakanlığı Doküman Yönetim Sistemine geçmeye hazırlanıyor. Bu sisteme göre tüm yazışmalar ve belgeler internet üzerinden olacak. Bu sistem ile MEB'de işlerin daha iyi ve hızlı yürümesi, denetim, kırtasiye malzemeden tasarruf gibi önemli konuların olduğu bir gerçek. Bu uygulamanın internet üzerinden olması sorun yaratır mı?

 Uygulamaya geçildiğinde resmi olarak artık internet tabanlı kullanım olacak. Bu kullanıma göre kağıt vb. kırtasiye malzemeleri ile yazışmalar olmayacak. İnternet ağının olmadığı, kesintiye uğradığı zaman işler aksayacak. Bunların yanı sıra bu sistem için MEB Personeline eğitim verilmesi gerekecek. MEB bu konuda nasıl önlem alacak, hizmet içi eğitim mi getirilecek? Şimdilik bilinmiyor. Mebpersonel.com olarak konuyu takip edip siz değerli okuyucularımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.