MEB’den Ek Ders Ücreti Açıklaması

MEB’den Ek Ders Ücreti Açıklaması

MEB’den Ek Ders Ücreti Açıklaması

 ..................................... VALİLİĞİNE

(İl Milli Eğitim Müdürlüğü)
İlgi:a) MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nün 05/01/2016 tarihli ve 55308 sayılı yazısı. b) Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 18/03/2016 tarihli ve 3175212 sayılı yazımız.
e) MEB İnsan Kaynaklan Genel Müdürlüğü'nün 07/04/2016 tarih ve 3972657 sayılı yazısı.
Genel Müdürlüğümüze bağlı Bilim ve Sanat Merkezleri 2015-2016 eğitim öğretim yılı öğrenci seçiminde 1.2.3. ve 4.sınıflarda birinci aşama değerlendirmeleri tamamlanmıştır.
Birinci aşama değerlendirmeleri sonucunda genel zihinsel yetenek alanında zeka testi uygulamalanna katılmaya hak kazanan öğrencilere, test uygulama sertifikası bulunan öğretmenlerimiz tarafından WNV ve KBİT-2 testi yapılmaktadır.
İllerimizden gelen talepler doğrultusunda 1.2.3.ve 4.sınıf öğrencilerinin bireysel değerlendirme WNV-KBİT-2 uygulamalarında, uygulayıcılara ek ders ücreti ödenip ödenmemesi ile ilgili tereddüde düşüldüğünden Bakanlığımız İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünden konu ile ilgili görüş istenmiş, ilgi (e) yazı ile tarafımıza bilgi verilmiştir.
Bilim ve Sanat Merkezi Öğrenci seçiminde 1.2.3 ve 4.sınıf öğrencilerine uygulanan bireysel değerlendirmelerde ilgi (e) yazı doğrultusunda işlem yapılması hususunda;
Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.
Celil GÜNGÖR
Bakan a.
Genel Müdür

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.