MEB'den Kitap Dağıtımı Duyurusu

MEB'den Kitap Dağıtımı Duyurusu

MEB'den 1. Sınıflara Kitap Dağıtımı Duyurusu

 MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü 1. sınıfı okutan öğretmenler için “Fiziksel Etkinlikler Klasörü” ve “Oyun Oynuyorum Derleme Kitapçığı” dağıtılacağını duyurdu.


AÇIKLAMALAR


Ücretsiz ders kitabı dağıtımıkapsamında Bakanlığımızca ilkokul 1. sınıfı okutan öğretmenler için hazırlanan “Fiziksel Etkinlikler Klasörü” ve “Oyun Oynuyorum Derleme Kitapçığı” teslim noktası İl/İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerine teslim edilmektedir. Söz konusu materyal Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün yazıları gereğince dağıtılacaktır.


Muayene ve kabul işlemleri Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 07/06/2012 tarih ve 8618 sayılı yazı gereğince ücretsiz ders kitapları ile ilgili olarak oluşturulan komisyon tarafından yapılacaktır.
Bu kapsamda;


Bakanlığımız web sitesi “Duyurular” bölümünden yayınlanan;


a) Hizmet İşleri Kabul Teklif Belgesi
b) Teknik Şartname,
c) Dağıtım Planı
çıktısı alınarak yüklenici tarafından teslim edilen “numune” kitaplara göre muayene ve kabul yapılacaktır.

Muayene ve Kabul İşlemleri:
İhtiyaçların elektronik ortamda alınamaması nedeniyle, söz konusu materyalin muayenesi aşağıdaki açıklamalar kapsamında yapılacaktır.


Kitap Seçim Modülü içerisinde plastik poşetlerin muayene ve kabul işlemleri sayfasına girilerek, Komisyon Poşet Girişi sayfasına tıklanılacaktır. Ekranda önce yüklenici seçimi yapılacaktır. Yükleniciye ait iş kalemi ekranın solundaki mavi seçim ikonu tıklanarak seçilen iş kalemi ile ilgili bilgilerin ekrana getirilmesi sağlanacaktır. Bu ekranda teslim edilen materyal sayısı ve teslim tarihi bilgileri girilerek kaydet butonuna basılarak işlem tamamlanacaktır.


Muayene ve kabul ile ilgili bilgilerin kitap seçim modülüne girişi yapıldıktan sonra Kitap Muayene İşlemleri menüsü seçilerek açılan menüden Komisyon Poşet Girişi sayfasına tıklanılarak ekrandaki Raporlar butonuna basılıp açılan listeden teslim noktası Poşet Muayene ve Kabul Komisyonu Raporu seçilecektir.
Açılan parametre ekranında il ve ilçe seçimlerinden sonra raporu alınacak yüklenici seçimi yapılarak Tamam butonuna basılıp, rapor ekrana getirildiğinde yazıcıdan Plastik Poşetlerin Muayene ve Kabul Komisyonu Raporu çıktısı alınacaktır.


Raporlama menüsünden alınan çıktı muayene ve kabul komisyonu üyeleri tarafından imzalanıp ilgili makamca onaylanarak dosyalanacaktır. Bakanlıkça raporlar elektronik ortamda sistemden alınacağından gönderilmeyecektir.


İşin acil olması nedeniyle söz konusu öğretim materyalinin teslim alınmasından itibaren 5 gün içerisinde muayene ve kabulü yapılarak elektronik ortamda rapor girilecek ve öğretmenlere dağıtılacaktır. Belirtilen süre içerisinde iş ve işlemleri yapmayan idareciler hakkında inceleme-soruşturma yapılacaktır.
Herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden ve zaman kaybedilmeden, teslim alma, muayene, kabul ve dağıtım işlemlerinin titizlikle yapılması hususunda İl/İlçe Millî Eğitim Müdürleri sorumlu olacaktır.
Önemle duyurulur.


MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.