MEB'den öğretmenler rotasyon SMS'i

MEB'den öğretmenler rotasyon SMS'i

MEB'den öğretmenler rotasyon SMS'si

 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bugün öğretmenlere gönderilen cep telefonu mesajında "Sayın ..................., aynı eğitim kurumundaki çalışma süreniz 15 yıl üzeri olduğundan dolayı gerekli iş ve işlemler için okul idaresine başvurmanız gerekmektedir." cümlelerine yer verildi.

Mesaj üzerine okul idareleri ile irtibata geçen öğretmenler mesajın şaka olduğunu düşündüler. Çünkü okul idareleri rotasyon konusunda bilgi sahibi değiller. Henüz kılavuz yayınlanmadan çekilen bu mesaj tüm öğretmenleri şaşırttı.

Yaptığımız incelemede rotasyona tabi olduğu halde mesaj almayan öğretmenlerin bulunduğunu tespit ettik. Öğretmenleri bir yıl boyunca rotasyonla meşgul eden bakanlık tatilde de boş durmadı. Okul idarelerinin bilgisi olmaksızın çekilen bu mesajın sorumlusunu gerçekten merak ediyoruz. Bu mesaj Milli Eğitim Bakanlığında işlerin ne kadar ciddiyetsiz yürütüldüğünün bir göstergesidir. Mesajların mesai saatinin bitiminden sonra gelmesi de ayrıca düşündürücüdür.

MAKSUT BALMUK

 Memurlar.Net - Özel

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.