Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Bakan Yılmaz´ın Ramazan Bayramı Mesajı

Rahmet, bereket ve merhametin simgesi olan mübarek Ramazan ayını huzur içinde tamamlayarak bir bayrama daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyorum.

Milletçe dayanışma içinde olduğumuz, örf ve adetlerimizin nesilden nesile aktarıldığı bayramlar, millî ve manevi değerlerimizi ailemiz, komşularımız ve bütün sevdiklerimizle paylaşma vesilesidir.

Bayramlar birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, kardeşlik şuuruyla milletçe daha çok kaynaşmamıza ve kenetlenmemize vesile olan özel günlerdir.

Ramazan Bayramının manevi iklimi, sevgi ve saygı bağlarımızı güçlendirir; atalarımızdan bize miras kalan üstün değerlerimizi ebedi kılar. İslam âlemini saran bu kutlu günleri gönüllerin kazanıldığı, dostluk ve muhabbet duygularının geliştiği müstesna günler olarak idrak etmeliyiz.

Ramazan Bayramının ülkemizde huzur, bereket ve kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederim.

                                                                                                                                     

                                                              İsmet YILMAZ 

                                                            Millî Eğitim Bakanı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.