Milli Eğitim'i Ayaklandıran Görüntü

Milli Eğitim'i Ayaklandıran Görüntü

Muğla'da 57 bin kutu okul sütünü sokağa attılar.

 Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 57 bin kutu okul sütü terk edilmiş halde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, sütlerin kendileriyle ilgisi olmadığını açıkladı, zabıta ekipleri sütlere el koydu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü araştırma başlattı.

Milli Eğitim Müdürü konuyla ilgili açıklama yaparak, "Bizimle ilgili bir durum değil. Okullara çarşamba günleri süt dağıtıyoruz. İhaleyi alan firma neden bu sütleri buraya koydu bilmiyoruz. Yapılacak olan araştırmanın ardından durum anlaşılacak" dedi.

57 BİN OKUL SÜTÜ SOKAKLARDA!

Marmaris Kemeraltı mahallesinde boş bir arazide Marmaris'teki ilköğretim okullarında dağıtılmak üzere ilçeye getirilen binlerce koli okul sütünü görenler, zabıta ekiplerine haber verdi. Sütlerin bulunduğu yere gelen zabıta ekipleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne de bilgi verdi.

Üzerinde "Okul sütü" yazan kolilerle ilgili olarak Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, "Bizimle ilgili bir durum değil. Okullara çarşamba günleri süt dağıtıyoruz. İhaleyi alan firma neden bu sütleri buraya koydu bilmiyoruz. Yapılacak olan araştırmanın ardından durum anlaşılacak" derken, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü yetkilileri de, konuyla ilgili araştırma başlattı.

Kaç gündür açık alanda beklediği bilinmeyen 57 bin kutu okul sütü, zabıta ekipleri tarafından götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.