Muammer Yıldız'dan Açıklamalar

Muammer Yıldız'dan Açıklamalar

''Milli Eğitim Bakanlığı, 10 yılı aşkın bir süredir bir değişim ve dönüşüm programı yürütmektedir. Bakanlık, bilim ve teknoloji dünyasındaki gelişmeleri yakından takip ederek bu süreci yürütüyor'' h

 İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 10 yılı aşkın bir süredir bir değişim ve dönüşüm programı yürüttüğünü belirterek, "Bakanlık, bilim ve teknoloji dünyasındaki gelişmeleri yakından takip ederek bu süreci yürütüyor'' dedi.

Yıldız, CeBIT Sinerji Zirvesi kapsamında düzenlenen Fatih Projesi içerik uygulama çalıştayında yaptığı konuşmada, eğitim ve öğretimdeki değişim sürecine sunulacak her türlü katkıya açık olduklarını söyledi.

Zaman zaman eleştiri konusu olmasına rağmen değişim sürecinin bir gereklilik olduğunu vurgulayan Yıldız, ''Milli Eğitim Bakanlığı, 10 yılı aşkın bir süredir bir değişim ve dönüşüm programı yürütmektedir. Bakanlık, bilim ve teknoloji dünyasındaki gelişmeleri yakından takip ederek bu süreci yürütüyor'' diye konuştu.

Yıldız, öğretmenler başta olmak üzere, eğitim dünyasının her kesiminin, değişim sürecinin içinde yer almasının bir ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Fatih Projesi'ni önemli ve iddialı projelerden biri olarak tanımlayan Yıldız, fırsat eşitliği sunulması bakımından da projenin kayda değer olduğunu dile getirdi.

Üniversitelerde üretilen bilgilerin teknolojiyle buluşmasını ve Milli Eğitim Bakanlığı ile paylaşılmasını da değerli bulduklarını belirten Yıldız, üniversitelerle işbirliği yapmayı çok önemsediklerini kaydetti.

Yıldız, projenin hayata geçirilmesi ve sürdürülebilir kılınması için emeği geçenlere teşekkür etti.

Çalıştayda daha sonra, yaklaşık 200 coğrafya öğretmenine, yeni eğitim araçlarını kullanarak daha etkili ders anlatım yöntemleri hakkında bilgi verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.