Öğretmen Dostu Nabi Hoca'nın Vosvos Sevgisi

Öğretmen Dostu Nabi Hoca'nın Vosvos Sevgisi

Uruguay'ın eski Devlet Başkanı 1987 model bir Vosvos'a binince gazete manşetlerine taşınmıştı, ''Dünya'nın en fakir Devlet Başkanı'' ünvanını almıştı. Halefi yeni seçilen Başkan Vazquez'de onun izinden gitmiş yemin törenine arkası açık bir Vosvos'la gelmişti. Ülkemizde de Vosvos hastası bir devlet büyüğümüz var.

 Uruguay'ın eski Devlet Başkanı 1987 model bir Vosvos'a binince gazete manşetlerine taşınmıştı, ''Dünya'nın en fakir Devlet Başkanı'' ünvanını almıştı. 

Halefi yeni seçilen Başkan Vazquez'de onun izinden gitmiş yemin törenine arkası açık bir Vosvos'la gelmişti. Ülkemizde de Vosvos hastası bir devlet büyüğümüz var.

Nabi AVCI Kabinenin en sevilen isimlerinin başında gelen Prof. Dr. Nabi AVCI, Nam-ı diğer Nabi Hoca hatırlanacağı üzere kalem sevgisi ile kamuoyunun gündemine girmişti. Nabi Hoca'nın herkeslerden sakladığı bir tutkusu daha ortaya çıktı. Hoca tam bir Vosvos sevdalısı çıktı. Vosvos'unu kamuoyundan saklıyor. Haftasonu Çengelköy'den Beykoz'a gidenlerden bazılarının rastladığı bir manzara görenleri şaşkına çevirdi. 

Yanlarından geçen "Kaplumbağa" ya da "Vosvos" diye tanınan aracı Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcının kullandığını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bakanlık makamında makam aracını kullanan Nabi Avcı haftasonu gezmelerinde gönlünde yatan aslanla -kaplumbağa- ile gezerek gündemdeki tartışmaların ne denli sığ olduğunu da göstermiş oluyur. 

Vosvosunu kendi kullanan Nabi Hoca, makamın ağırlığını vakur bir şekilde taşırken egolarından arınmış mütevazi kişiliğini kaybetmemenin nasıl başarılabileceğinin örneğini veriyor. 

Beyaz renkli bir Tofaş Kartal'a binerek "Halk Adamı" kimliği oluşturma çabasını kamuoyu gözüne sokmaya çalışan Devlet Büyüklerimizin aksine , Hoca bu sevgisini gözlerden uzak yaşıyor. Bize de Helal Olsun Nabi Hoca demek düşüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.