Öğretmene Ve Öğrenciye Müjde! Karne Tatili 30 Gün mü?

Öğretmene Ve Öğrenciye Müjde! Karne Tatili 30 Gün mü?

MEB’in Eğitim -Öğretimdeki yapılandırma ve reform çalışmasına hız kesmeden devam ediyor. Karne Tatili 15 günden 3o güne çıkartılsın önerisi. MEB’e Eğitim öğretimi yapılandırma çalışması önerileri içerisinde, Karne tatilinin 31 Aralıkta başlayıp 01 şubatta...

 MEB’in Eğitim -Öğretimdeki yapılandırma ve reform çalışmasına hız kesmeden devam ediyor.

Karne Tatili 15 günden  3o güne çıkartılsın önerisi.

MEB’e Eğitim öğretimi yapılandırma çalışması önerileri içerisinde, Karne tatilinin 31 Aralıkta başlayıp 01 şubatta bitirilmesi önerisi üzerinde özellikle durulmaktadır. Bu tatilden özellikle çocukların ve turizmcilerin karlı çıkacağı ve devletinde büyük bir enerji tasarrufunda bulunacağı dikkati çekmektedir.

MEB’e yapılan önerilerde özellikle ocak ayının tamamının karne tatili olmasını isteyen çevreler yaz tatilinin de 15 Haziran 01 Eylül arasında olmasını istemektedirler.

MEB bu konularda kendilerinin açık bir çalışmasının henüz olmadığını ve kendilerine de resmi bir talebin ulaşmadığını ifade etseler de bu yıl olmasa bile gelecek yıl karne tatilinin 30 gün olması bekleniyor

Bazı çevreler özellikle devletin büyük bir tasarruf sağlayacağını ifade ediyorlar

   Öğrenci ve öğretmene Müjde!!!!

işte: MEB iş takvimine göre Karne tatili

Birinci Kanaat Dönemi 15 Eylül 2014- 23 Ocak 2015
Yarı Yıl Tatili 26 Ocak 2015- 6 Şubat 2015
İkinci Kanaat Dönemi 9 Şubat 2015
Okulların Kapanışı 12 Haziran 2015

 

kamu.tv.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.