Okulda örnek proje

Okulda örnek proje

Ömer Gültekin Yavuz Selim Okulu'nda örnek bir yardımlaşma ve kardeşlik projesi gerçekleştirildi.

 Ömer Gültekin Yavuz Selim Okulunda örnek bir yardımlaşma ve kardeşlik projesi gerçekleştirildi.

Öğretmen Neşe Demirtaş Kızık önderliğinde ve müdür Saffet Karayama'nın desteğiyle gerçekleştirilen projede, okulda öksüz ve yetim veya ihtiyaç sahibi öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

''Arkadaşına sahip çık'' sloganıyla yürütülen projede, okulda oluşturulan bir yardım sandığında toplanan bağışlarla, ihtiyaç sahibi on kadar öğrenciye ihtiyacı olan çeşitli hediyeler verildi. Toplum hizmeti ve kulüp çalışması olarak yürütülen proje ile Okul aile birliğince seçilen öğrencilerin hediyelerini alırken yaşadıkları mutluluk görülmeye değerdi. Proje okulun tüm personelince de sahiplenildiği ve yardımlaşmanın öneminin öğrencilere kavratılmaya çalışıldı.Modern toplumumuzda unutulmaya yüz tutan yardımlaşma ve dayanışma gibi kavramların çocuklarımıza öğretilmesinde bu tür faaliyetlerin çok önemli olduğu vurgulandı.Okulda örnek proje

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.