ORTAOKUL KURUM MÜDÜRLÜKLERİNİN DİKKATİNE! (E-OKUL)

ORTAOKUL KURUM MÜDÜRLÜKLERİNİN DİKKATİNE! (E-OKUL)

YENİ DUYURU - ORTAOKUL KURUM MÜDÜRLÜKLERİNİN DİKKATİNE ! (MEBPERSONEL E-OKUL HABERLERİ)

YENİ DUYURU - ORTAOKUL KURUM MÜDÜRLÜKLERİNİN DİKKATİNE ! (MEBPERSONEL.COM E-OKUL HABERLERİ)

Not-01: 2017 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Başvuru Giriş ve Onay Ekranları hazırlanarak kullanıma açılmış olup 2017 İOKBS Başvuru ve Onay işlemleri ile ilgili tüm sürecin 20 MART 2017 (Pazartesi) - 14 NİSAN 2017 (Cuma) tarihleri arasında tamamlanması gerekmektedir.

Not-02: İOKBS Tercih Başvuru Onay Durumu "Onaylandı" görünen öğrencilerin Tercih başvurularında sonradan değişiklik yapılması gerekiyorsa öncelikle okul idaresi tarafından öğrencilerin mevcut İOKBS Tercih Başvuruları E-Okul Sınav İşlemleri / İOKBS Onay İşlemleri / Onay İşlemleri ekranından "Değişiklik İçin Başvuru Aç" seçeneği seçilerek kayıt edilmelidir.

Not-03: Öğrenciler tarafından İOKBS başvuru bilgileri üzerinde değişiklik yapıldıktan sonra başvurunun en son güncel hali okul idareleri tarafından mutlaka tekrar "Onaylandı" olarak kayıt edilmelidir. 

Not-04: E-Okul üzerinde "Onaylandı" olarak görünmeyen başvurular İOKBS işlemlerinde dikkate alınmayacaktır. 

Not-05: Öğrencilerin İOKBS işlemleri kapsamında mağduriyet yaşamamaları için bütün başvuruların okul idareleri tarafından kontrol edilerek mutlaka onay durumlarının sisteme doğru bir şekilde kayıt edilmesi gerekmektedir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.