Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu Görevine Asaleten Atandı

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu Görevine Asaleten Atandı

MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu Görevine Asaleten Atandı

MEB Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Kemal Şamlıoğlu'nun asaleten ataması gerçekleşti.

Özel okullar, özel yurtlar, özel rehabilitasyon merkezleri, muhtelif kurslar, motorlu taşıt sürücü kursları, SRC kursları, dönüşüm süreçleri ve özel okul teşvikleri gibi birçok alanda başarılı çalışmalara imza atan Şamlıoğlu, özellikle 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası FETÖ ile mücadele önemli bir görev icra etti.

İşte Kemal Şamlıoğlu'nun atama kararı:

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu Görevine Asaleten Atandı

Kemal Şamlıoğlu Kimdir?

Rize´nin Ardeşen ilçesinde dünyaya gelen Kemal Şamlıoğlu; lise tahsilini 1995 yılında Trabzon-Of İmam Hatip Lisesi´nde, Lisansını ise 1999 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Programında tamamladı. Aynı üniversitede Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi alanında tezli yüksek lisansını yaptı. Yeni Türk Edebiyatı dalında Doktora eğitimine devam etmekte olan Kemal Şamlıoğlu İngilizce bilmektedir.

Kemal Şamlıoğlu, 1999 yılından 2002 yılına kadar çeşitli okullarda öğretmen olarak çalıştı. 2002 yılından 2014 yılına kadar özel bir öğretim kurumunda yönetici olarak görev yaptı. Evli ve iki kız çocuğu babası olan Kemal Şamlıoğlu 21.04.2014 14.03.2016 tarihleri arasında Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünde Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanlığı görevini yürüttü. 15.03.2016 tarihinde de Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü olarak göreve başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.