Özür Grubu Atamaları MEBBİS Başvuru Sayfası

Özür Grubu Atamaları MEBBİS Başvuru Sayfası

MEB, 2017 yılı Ağustos ayı özür grubu eş durumu atamaları MEBBİS başvuru ekranı için tıklayınız.

 MEB, 2017 yılı Ağustos ayı özür durumuna bağlı yer değiştirme için başvurular MEBBİS üzerinden alınmaya başlandı. 22-25 Ağustos 2017 tarihleri arasında sürecek olan eş durumu başvuruları Cuma günü sona erecek ve MEBBİS ekranı kapanacak.

 Özür durumuna bağlı olarak yer değiştirmek isteyen öğretmenler için birinci aşama başvurular 14 Ağustos'ta sona ermişti. Eş durumu, sağlık durumu veya herhangi bir nedenle başvuruda bulunacak öğretmenler 40 tercih yapabilecek. 40 tercihten sonra tercih dışı atanma butonunu işaretleyebilecek.

 ÖZÜR GRUBU ATAMALARI BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ(MEBBİS SAYFASI)
 
 Atamalar 29 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak ve hizmet puan üstünlüğüne göre gerçekleşecek. Özür grubunda hizmet puanı yetersizliği sebebi ile yer değiştiremeyen öğretmenler aylıksız izne ayrılabilecek. Yer değiştiren öğretmenler ise 5 Eylülden itibaren ilişiklerini kesebilecekler.

 ÖZÜR GRUBU ATAMALARI TERCİH EDİLEBİLECEK OKULLARIN LİSTESİ(MEB,2017)

 Ayrıntılı bilgi Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nün Özür grubu atamaları için yayınladığı kılavuzda mevcuttur. Tercih işlemleri, atamalar, atama sonrası işlemler, yolluk gibi konularda merak ettiğiniz her şey Mebpersonel.com'da olacak. Bizi takip etmeye devam ediniz.

 Mebpersonel.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.