PYBS Soruları ve Cevap Anahtarı 5. 6. 7. 9. 10. 11. Sınıflar Bursluk Sınavı

PYBS Soruları ve Cevap Anahtarı 5. 6. 7. 9. 10. 11. Sınıflar Bursluk Sınavı

PYBS Soruları ve Cevap Anahtarı 5. 6. 7. 9. 10. 11. Sınıflar Burslu Sınavı

PYBS Soruları ve Cevap Anahtarı 5. 6. 7. 9. 10. 11. Sınıflar Burslu Sınavı 2015 PYBS Soruları ve Cevap Anahtarı 5. 6. 7. 9. 10. 11. Sınıflar Burs kazanmak için ya da yatılı okuyabilmek için bugün öğrenciler PYBS’de ter döktü. Saat 14:00′da başlatılan PYBS sınavı 16:00′de sona erdi. Maddi durumu kötü olan, korunmaya muhtaç ya da öğretmen çocuğu vb. kontenjanlardan PYBS’ye katılan öğrencileri sabırsızlıkla PYBS Soruları ve cevap anahtarının yayınlanmasını bekliyorlar.  Bu sayfadan bütün sınıfların PYBS sorularına ulaşabilirsiniz.

Bugün 5., 6., 7., 9., 10. ve 11. sınıflar için gerçekleştirilen bursluluk sınavı soruları ve cevap anahtarı MEB tarafından yayınlandı. 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencileri haricinde bütün ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik PYBS yapıldı. Ortaokul düzeyinden 5., 6. ve 7. sınıflar için PYBS sınavı yapıldı. Ortaöğretim (Lise) düzeyinden ise 9. 10. ve 11. sınıflar için PYBS gerçekleştirildi.  

ybs sınav soruları ve cevapları için tüm sınıflar için aşağıdaki yorumlar bölümünü kullanarak aklınızda kalan sınav pybs soruları ve cevaplarıpaylaşabilirsiniz. Böylece bu sayfada 13 haziran pybs sınav soruları siz değerli okuyucularımızın paylaştığınız sorular aşağıda derlenerek siz değerli okuyucularımıza aktarılacaktır. Şimdiden herkese başarılar dşlerken 13 haziran pybs sınav soruları için tüm gelişmleri takip etmek için mebpersonel.com sayfasından ayrılmayınız

 PYBS Sınav sonuçları 21 Temmuz 2015 tarihinde 'www.meb.gov.tr' adresinden açıklanacak. Daha fazla bilgi almak isteyen öğrenciler, PYBS ile ilgili tüm bilgilere 'oges.meb.gov.tr' adresinde yayımlanan kılavuzdan ulaşabilecek.




Ayrıca 22 haziran pybs sınav soruları ve cevapları meb tarafından yayınlanır yayınlanmaz eş zamanlı olarak açıklanacak ve aşağıdaki linkimiz aktif hale gelecektir. Böylece pybs sınav soruları ve cevapları için meb açıkladığı zaman aşağıdaki linkimiz aktif hale gelerek kırmızı renkte olacaktır. Şimdiden tüm okuyucularımıza başarılar diliyoruz.

-MEB 22 Haziran Pybs Sınav Soruları ve Cevapları (Pasif MEB Tarafından Açıklanması Bekleniyor)

Ayrıca siz değerli okuyucularımızda pybs sınav soru ve cevapları paylaşımlarınız bu sayfada eklenecektir. Aklınızda kalan sınav soru ve cavaplarını aktaramayı unutmayınız. Herkese başarılar.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.