Şeffaflığa Önem Veren MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ödenek Gönderilen Okul ve Kurumların Listesini açıkladı

Şeffaflığa Önem Veren MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ödenek Gönderilen Okul ve Kurumların Listesini açıkladı

MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü akıllardaki soru işaretlerinin kalmasının önüne geçecek adım atmış ve Z-Kütüphane için ödenek gönderilen okul ve kurumların listesini açıklayarak bir ilke imza atmıştı. Göreve geldiğinden beri güven veren adımları ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Salih Ayhan’ın Genel Müdürü olduğu MEB Destek Hizmetleri genel Müdürlüğü bu defada Z-Kütüphanenin haricinde ödenek gönderilen okul ve kurumların listesini de yayımladı.

Ders kitaplarının dağıtımı ve taşınması konusunda hassasiyeti ve eğitimcilerin yanında olan adımları ile kamuoyunun yakından tanıdığı MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Salih AYHAN Z-Kütüphane Kurulumu ve Donatımı için ödenek gönderilen okulların  listesini yayınlatarak şeffaf bir kurum olduklarının mesajını vermişti. Şeffaflığa önem veren Genel Müdürlük bu defa  resmi internet sayfasından 2018 yılında mebbis e-talep modülünden donatım ödeneği talebinde bulunan okul ve kurumlara ait ödenek planlaması yapılan ve ödenek gönderilen okul ve kurumlara ait listeleri yayımladı.

Z-Kütüphanesi ile 2018 yılında mebbis e-talep modülünden donatım ödeneği talebinde bulunup ödenek gönderilen okul ve kurumlara ait listeleri açıklaması hangi okullara ödenek gönderildiği konusunda kafalardaki tereddütleri gidermiş oluyor ve bakanlığımıza karşı güven tazelenmiş oluyor. Hangi okulların gerekli şartları sağlayarak MEB’den ödenek aldığı gibi zihinlerde  merak oluyor yada  acaba yine hangi okullara bu ödenekler gidiyor da bizim okula ödenek gönderilmedi diye tereddütler yaşanabiliyordu. Fakat artık MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinden yayımladığı “Z-Kütüphane Kurulumu Ve Donatımı İçin Ödenek Gönderilen Okulların Listesi”  ve “2018 yılında mebbis e-talep modülünden donatım ödeneği talebinde bulunan okul ve kurumlara ait ödenek planlanan ve ödenek gönderilen okul ve kurumlara ait listeler” ile kafalarda oluşan tüm soruları gidermiş oldu.

2018 yılında mebbis e-talep modülünden donatım ödeneği talebinde bulunan okul ve kurumlara ait ödenek planlanan ve ödenek gönderilen okul ve kurumlara ait listesi :

Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü 2018 Yılı 1. Dilim Z-Kütüphane Kurulum ve Donatım Listesi:

https://dhgm.meb.gov.tr/www/destek-hizmetleri-genel-mudurlugu-2018-yili-1-dilim-z-kutuphane-kurulum-ve-donatim-listesi/icerik/370

Şeffaflığa Önem Veren MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ödenek Gönderilen Okul ve Kurumların Listesini açıkladı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.