Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü Stratejik Planlama Taslak Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü Stratejik Planlama Taslak Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2015-2019 2. Dönem İl Stratejik Planlama Taslak Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2015-2019 2. Dönem İl Stratejik Planlama Taslak Değerlendirme Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fethi SUAY başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe  Milli Eğitim Müdürleri ile birlikte Stratejik Planlamadan Sorumlu Şube Müdürlerinin katılımlarıyla Siirt Öğretmenevi toplantı salonunda  gerçekleştirildi

.Toplantı İl Milli Eğitim Müdürü M.Fethi SUAY´ın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Sayın SUAY yaptığı konuşmada Stratejik Planlama toplantısında belirlenecek hedefler için tüm il genelinde, tabandan tavana tüm birimlerin katılımının gerekli olduğunu ve bu katılımla birlikte, Siirt ilinin eğitim ve öğretimde ki mevcut duruma göre başarasının ilerleyen yıllarda gözle görülür bir biçimde artacağını ifade ederek  Stratejik Planlamanın önemine vurgu yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürü M.Fethi SUAY’ın konuşmalarının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı ve AR-GE Birimi Yöneticisi M.Enis ÖNEN,  2015-2019 Stratejik Planın kurumun gelecekteki rotası için Vizyon oluşturduğunu belirterek, amaçlarının ‘’Düşünen, Sorgulayan ve Üretken’’ bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından AR-GE Ekibi üyeleri Cemil ASLAN, Şükrü AZGAN, Serkan BATUR ve M.Şirin BATUR’un  katılımcılara sunmuş olduğu Stratejik Planlama taslak sunusu ile birlikte   mevcut durum analizi çerçevesinde katılımcılar ile  yapılan istişareler sonucu beş yıllık hedefler belirlendi.

Stratejik Planlama ve Kalite Geliştirme Ekibi sorumlusu Cemil Aslan yapılan istişareler sonucu hazırlanan taslak planın değerlendirilmek üzere Milli Eğitim Bakanlığına gönderileceğini ve Bakanlığın onayının ardından Stratejik Planın İl Milli Eğitim Müdürlüğü resmi internet sayfası üzerinden tüm iç ve dış paydaşlarla paylaşılacağını ifade etti.

Toplantı İl Milli Eğitim Müdürü M.Fethi SUAY’ın katılımcılara vermiş olduğu yemekle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.