Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Neden Vuruldu? Ayrıntılar...

Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Neden Vuruldu? Ayrıntılar...

Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Neden Vuruldu? Ayrıntılar...

 Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Neden Vuruldu? Ayrıntılar...

SİNOP İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, restoranttan çıktığı sırada silahlı saldırıya uğradı.

Bacağından tabancayla vurulan il müdürü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, Valilik binası arka kısmında bulunan restorantta öğle yemeği yedikten sonra dışarı çıktığında müdürlükte memur olarak çalışan Hakan A.'nın silahlı saldırısına uğradı.
 
Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Neden Vuruldu?


Alınan bilgiye göre saldırıyı gerçekleştiren ve müdürlükte memur olarak çalışan kişinin "Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (Teç-Sen) İl Temsilcisi Hakan Akıncı"  olduğu ve  daha önce sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle il milli eğitim müdürlüğü tarafından  kendisine soruşturma açıldığı ve bu soruşturmadan sonra Hakan Akıncı'nın görev yeri değiştirildiği, bu yüzden bu saldırıyı gerçekleştirdiği iddia ediliyor. Hakan Akıncı daha önce de müdür yardımcısına saldırmıştı..

FACEBOOK SAYFASINDAN TEPKİ GÖSTERMİŞ

Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş'ı tabancayla sol bacağından vurarak yaralayan ve polis tarafından gözaltına alınan Hakan A.'nın kurumda atamalar biriminde görev yaparken, şoför olarak görevlendirildiği ifade edildi. Bu nedenle İl Milli Eğitim Müdürü ile arasında tartışma bulunduğu belirtilen Hakan A.'nın geçen 4 Mayıs tarihinde de sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından da, "Milli Eğitim Müdürü başta olmak üzere onun adaletsiz yönetiminde pay sahibi olan tüm idareciler ile bu adaletsizliklere göz yuman ve çanak tutan tüm siyasiler, izleyin ve utanın, sizin üzerinizde kul hakkı çok. Haksız puanlamalarla görevden aldığınız okul müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde sırf sizin yandaş sendikanıza üye olmadığı için yönetmeliklere aykırı bir şekilde sağa sola savurduğunuz memurlar ve herşeyden önemlisi sendikamıza karşı olduğunuz tüm adaletsizlikler için Allah tez vakitte cenazısı versin. Zalimler için yaşasın cehennem" diye yazması dikkat çekti.


MebPersonel.com olarak saldırıya uğrayan  Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş'a acil şifalar diliyoruz

MebPersonel.com/ÖzelHaber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.