SIRA ALAN DEĞİŞİKLİĞİNDE!

SIRA ALAN DEĞİŞİKLİĞİNDE!

Norm güncellemelerinin sonuna doğru yaklaştığımız şu günlerde 28 Ekim'de son bulacak norm güncelleme işlemlerinin sonucu ne olacak?

Norm güncellemelerinin sonuna doğru geliyoruz. 28 Ekimde MEB norm güncelleme işlemlerini tamamlayacak. MEB’in norm güncelleme işlemlerini tamamlamasını sabırsızlıkla bekleyen bir zümre var ki o da alan değişikliği bekleyen öğretmenlerdir.
Haziran ayından itibaren iştiyakla bekleyen bu öğretmenlerimiz , norm güncellemesinin akabinde alan değişikliği duyurusuna çıkılmasını beklemektedir. Alan değişikliği bekleyen öğretmenlerimiz ağustos ayında alan değişikliği olacağını bekliyorlardı olmadı. Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail KONCUK alan değişikliğinin eylül ayında olma ihtimali yüksek demişti. İnsan Kaynakları Genel Müdür Hamza AYDOĞDU da ilk atamadan sonra alan değişikliğini yapılacağını sosyal medyadan takipçilerine müjdelemişti. Hatta zihinsel engelliler öğretmenliğine geçmeyi düşünen bir öğretmenimiz sertifikamızı duvara mı asalım tarzındaki bir soruya Hamza bey yakında indireceksiniz gerek yok demişti.
Türk Eğitim Sen yazın alan değişikliği ile ilgili bakanlığa dilekçe verdi. Yakın zamanda da Eğitim Bir Sen bakanlığa dilekçe verdi.
İkinci il dışı yer değişikliği yapıldı. İkinci ilici yer değişikliği de yapıldı. Alan değişikliği bekleyen öğretmenler artık sıranın kendilerine geldiğini ve alan değişikliği takviminin bir an önce açıklanmasını istemektedirler.
MEB’in alan değişikliği takvimini bir an önce açıklaması öğretmenlerin yol haritalarını çizmeleri için son derece önemlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.