TAR-GEL Toplantısında Dansöz Rezaleti

TAR-GEL Toplantısında Dansöz Rezaleti

TAR-GEL Toplantısında Dansöz Rezaleti Tarım Bakanlığı Eğitim ve Yayınlar Dairesi’nin Antalya’da bir lüks otelde TAR-GEL projesi kapsamında düzenlediği hizmet içi eğitim programında dansöz oynatıldığı ortaya çıktı.

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı’nın Kasım ve Aralık aylarında Antalya’nın 5 yıldızlı iki lüks otelinde gerçekleştirmekte olduğu hizmet içi eğitim programı kapsamında bir dizi rezalete imza atıldığı ortaya çıktı. Hizmet İçi Eğitim için belirlenen iki otelin de sınırsız alkollü içki servisi yapılan oteller arasından seçilmiş olması dikkat çekerken, ‘eğitim’ esnasında dansöz oynatıldığı da ortaya çıktı.

BAKANLIK YETKİLİSİ: “PERSONEL BİZİM, DANSÖZ OTELİN”!

Bir bakanlık yetkilisi konuyu doğrulayarak, “Olay bizim kontrolümüzde olan bir olay değil. Otelin uyguladığı eğlence paketi çerçevesinde gelişmiş bir olay. Oradaki topluluk bizim personelimiz. Kendilerince katılım sağlamışlar. Ancak bizim toplantılarımız esnasında olmamıştır. Arka fonda bizim toplantı afişlerimiz kalmış. Bu durum Bakanlığımızı bağlamaz, bizim programımızda böyle bir olay yok” yönünde bilgi verdi.

İNCELEME BAŞLATILDI

Bakanlık yetkilisi devamla şu bilgileri verdi: “Bizim orada 10 bin personelimiz var. Her birini nasıl kontrol edebiliriz. TAR-GEL Programı için seçilen oteller turistik oteller. Turistlerde geliyor yani. Birtakım eğlence programları da oluyormuş. Personelimizin bundan sonra bu tür uygunsuz görüntüler içerisinde bulunmaması ve yaşananların incelenmesi için gerekli talimatlar verilmiş durumda.”

TÜRK TARIMI İNGİLİZ&FRANSIZ OTELLERİNDE MASAYA YATIRILDI

Seçilen otellerden birinin İngiliz kültürünü temsil eden ‘Queen Elizabeth Elite Suite Hotel & Spa’ diğerinin ise Fransız kültürünü temsil eden ‘Le Chateau De Prestige Hotel’ olduğu öğrenildi. (habervaktim)

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.