TEOG Sınav Soruları ve Cevapları Açıklandı (25-26 Kasım MEB)

TEOG Sınav Soruları ve Cevapları Açıklandı (25-26 Kasım MEB)

TEOG Sınav Soruları ve Cevapları Açıklandı (25-26 Kasım MEB)

MEB Personel - TEOG Sınav Soruları ve Cevapları Açıklandı (25-26 Kasım MEB)

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, ortaokul 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem ortak sınavların ilk oturumu sona erdi. Türkçe Matematik Din Kültürü İngilizce Fen ve Teknoloji İnkılap Tarihi TEOG soruları ve cevapları indir

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, 8. sınıf öğrencilerine yönelik merkezi ortak sınavların ilk gün oturumları sona erdi.

Ortak sınavların ilk oturumu, yurt içinde 970 merkez, 16 bin 237 okul, 91 bin 349 salonda; yurt dışında ise 7 ülke, 14 merkez, 22 okulda gerçekleştirildi.

Yurt içi ve yurt dışındaki merkezlerde saat 09.00, 10.10 ve 11.20’de başlayan sınavlarda, öğrenciler bugün Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinden sınava girdi. 

Herhangi bir mazeretinden dolayı sınava giremeyen öğrenciler, mazeretlerini okul müdürlüklerine beş (5) takvim günü içerisinde belgelendirdikleri takdirde 12-13 Aralık 2015 tarihinde yapılacak olan mazeret sınavına alınacaktır.

8. Sınıf I. Dönem Ortak Sınavı Soru ve Cevapları

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.