TEOG Soruları EBA'da. TEOG Soruları Ve Çözümleri

TEOG Soruları EBA'da. TEOG Soruları Ve Çözümleri

TEOG sona erdi...Sorular EBA'da yayınlanacak. TEOG Soruları EBa'da. TEOG Soruları Ve Çözümleri

Milli Eğitim Bakanlığı, TEOG ile ilgili açıklama yaptı. İşte Bakanlığın açıklaması

Ortaokul 8. sınıf öğrencilerine yönelik 26-27 Nisan 2017 tarihlerinde yapılan 2. dönem merkezi ortak sınavları tamamlanmıştır.

Sınavlar, yurt içinde 970 merkezdeki 16 bin 257 okulda ve 94 bin 225 salonda, yurt dışında ise 15 merkezde ve 22 okulda gerçekleştirilmiştir.

Birinci ve ikinci gün oturumlarının soru ve cevapları bugün saat 14.00'te www.odsgm.meb.gov.tr adresinde paylaşılacaktır.

Ayrıca soru ve cevaplar, aynı saatte öğretmenlerin anlatımıyla video ortamında Eğitim Bilişim Ağı'nın (EBA) www.eba.gov.tr adresi üzerinden yayımlanacaktır.

Herhangi bir mazeretinden dolayı sınava giremeyen öğrenciler mazeretlerini okul müdürlüklerine belgelendirdikleri takdirde 20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde sadece il merkezlerinde yapılacak mazeret sınavına alınacaktır.

Okul müdürlüklerinin mazeret sınavına girecek öğrencilerin bilgilerini en geç 5 (beş) iş günü içerisinde e-okul sistemine işlemeleri gerekmektedir.

Sınav sonuçları Haziran ayı içerisinde açıklanacaktır.

Sınavlarda görev yapan başta öğretmen ve idarecilerimiz olmak üzere bütün görevlilere teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

TÜRKÇE SORULARI VE CEVAPLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

MATEMATİK SORULARI VE CEVAPLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ SORULARI VE CEVAPLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FEN BİLİMLERİ SORULARI VE CEVAPLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK SORULARI VE CEVAPLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YABANCI DİL SORULARI VE CEVAPLARI GORMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.