Tudem Sınav Cevap Anahtarı Tudem Sınav Sonuçları 2016

Tudem Sınav Cevap Anahtarı Tudem Sınav Sonuçları 2016

Tudem Sınavı Cevap Anahtarı Tudem Sınav Sonuçları 2016

 Tudem Sınavı Cevap Anahtarı Tudem Sınav Sonuçları 2016 Tudem Sınav Sonuçları  9 Nisan 2016  Tudem Cevap Anahtarı 9 Nisan 2015  Tudem sınav soruları ve cevapları . 3.4.5.6.7.8. sınfılar Tudem Genel Yetenek Ve Eğilim Belirleme Sınavı bTudem Sınav soruları Tudem tarafından yayınlandığı an Tudem sınav soruları ve cevaplarını sitemizde bulabileceksiniz. Tudem Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak. Tudem Genel Yetenek Ve Eğilim Belirleme Sınavı  3.4.5.6.7.8. Sınıflar için  ( 9 Nisan 2016 ) Pazar günü yapıldı.Tudem 2016 sınav sonuçları açıklandığı an  sitemizde duyurulacakturç. Tudem sınav sonuçları ise tudem  internet sitesinde açıklanacak. Tudem sınav sonuçları hesaplanırken  Sınav sonuç belgesinde 4 tip puan verilecektir: Sözel, Sayısal, Akademik ve Genel Yetenek Puanı verilecektir.


Tydem  soruları ve cevapları yayınladığı an aşağıda ki linkimiz aktif olacaktır.


Tudem sınav sonuçları bu şekilde olacak.

Nasıl Bir Sınav







Tudem sınav sonuçları Ve tudem sınavı  neden Farklı Bir Sınav 


1) Öğrencinin bilgisini ölçmesinin yanı sıra ilgi, beceri ve yeteneklerini belirler.

2) Öğrencinin yetenek ve eğilim alanlarını ölçerek, öğrenciyi yönlendirecek kişiler için veri oluşturur (Öğretmen, anne baba, rehberlik birimi vb.)

3) Öğrencilerin alan seçimlerini tesadüfen ya da sadece akademik durumlarına göre değil, kendi ilgi ve yeteneklerini tanıyarak yapmaları için veri sağlar.



 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.