Vatan Hainleri MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'i Hedefe Koydular.

Vatan Hainleri MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'i Hedefe Koydular.

Vatan Hainleri MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'i Hedefe Koydular.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarlık makamına geldiği günden bu yana Fetöcüler ve PKK ve benzeri terör örgütlerine karşı vermiş olduğu mücadele ile bu örgütlerin MEB'de temizleyerek bu vatan hainlerin korkulu rüyası olan Yusuf TEKİN  üzerine oynan oyunlara bir yenisi daha Twitterda  sergilendi.

Vatan hainleri  PkkSevici MüsteşarYusufTekin   hastagiyle Trend topic çalışaması yaparak Milli Eğitim Bakanı Müsteşarı Yusuf TEKİN 'i hedefe koymaya çalışıyor çünkü Müsteşar Yusuf  Tekin'in dünkü twitirda  2016-2017 Eğitim Öğretim yılı  mesajında  terör örgütü destekçilerini çürük elma olarak olarak ifade edip bunları temizlediklerini ifade etmiştti ve bu açıklamalar   bu vatan hainlerini fazlasıyla rahatsız etmiş olmalı ki Müsteşar YUSUF TEKİN 'in   NTV'de katılmış olduğu programda  sunucunun  " 11  bin öğretmen terör örgütleri ilişkileri yüzüden ihraç edildi " açıklaması üzerine  Sayın Müsteşar sunucunun hatasını düzeltme adına   11 bin öğretmenin  ihraç edilmediğini  PKK soruşturması nedeniyle açığa alındığını söyledi.

Açığa alma ile ihraçın aynı olmadığını çok iyi bilen bu vatan hainleri  Sayın Müsteşarın bu düzeltmesini   farklı yerlere çekme adına haberimizin başında belirtiğimiz gibi twitterda   PkkSevici MüsteşarYusufTekin hastagiyle  Trend Topic çalışması çabasına girdiler. 

Mebpersonel.com olarak  şunu açıkça ifade etmek istiyoruz Milli  Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Sayın Yusuf TEKİN'in vatanseverliği ve Türkiye ve MEB camiası için bugüne kadar yaptıkları ortadır bu vatan hainlerin böylesine hayasız ve haysiyetsiz çabaları  sadecce bu vatan hainlerini komik duruma düşürmektedir. 

Bu  haysiyetsiz vatan hainlerine  verielecek en güzel cevap yine Sayın Müsteşarın dün twiter adresi üzerinden yaptığı açıklama olduğunu düşünmekteyiz  

İşte Vatansever Türk Evladı Yusuf Tekin'in  vatan hainlerini çıldırtan o açıklamaları.

"Yarın yeni bir heyecanla, yeni bir aşkla ve güçlü bir enerjiyle yeni 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı başlıyor. Terör örgütü destekçisi olup bütün Maarif camiasını lekeleyen, zan altında bırakan çürük elmaların ayıklandığı yepyeni bir dönem.Süreçte bizim en önemli unsurumuz, yardımcımız ve sorumluluğumuzu paylaştığımız kişiler öğretmenlerimiz.Başta öğretmenlerimiz, idarecilerimiz, öğrencilerimiz ve Veli'lerimiz olmak üzere herkese hayırlı ve başarılı  bir dönem temenni ediyorum. daha yorucu ve çok çalışacağımız bir yıl başlıyor. Herkese hayırlı olsun."   şeklinde bir açıklaması olmuştu. 

www.mebpersonel.com ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.