Velide Artık Ödev ve Projeden Sorumlu

Velide Artık Ödev ve Projeden Sorumlu

Milli Eğitim Bakanlığı okullara gönderdiği yazıda sınava katılmaya ve proje ödevini yapmayan öğrencinin velisini bilgilendirecek

 Milli Eğitim Bakanlığının okullara gönderdiği yazıda artık öğrencilerin sınava katılmaması ve proje ödevini yapmaması konusunda öğrencilerin belirlenerek okul müdürlüğüne bildirilmesini istedi. Böylece okul müdürlüğü ise yazılı olarak veliye tebligat göndererek veliden bu durum hakkında açıklama isteyecek. Velinin tebligat alması durumunda en az 5 gün içerisinde okula başvuruda bulunması gerekecek. 

Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık imzasıyla okullara gönderilen yazıda okulda öğretmenler tarafından bu durumun tesbitini istedi. Tespit edilen öğrenciler için yazılı tebligat gönderilmesinin altı çizildi. Kesinlikle sms ile bildirim yapılmaması gerektiği, sms bildirimlerinin mevzuatta yer almadığı vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.