Yetenekli Yönetmenden Nabi Avcıya Çağrı

Yetenekli Yönetmenden Nabi Avcıya Çağrı

Yetenekli Yönetmenden Nabi Avcıya Çağrı...

 Hollywood'a danışmanlık yapan University of Los Angeles'dan Prof. Rebecca Allen'in işbirliği ile başlayan Dünya Barış Orkestrası (Word Pease Orchestra) konserine; Bon Jovi, Kevin Space, Michael Douglas gibi birçok yıldızın yanı sıra Amerika'nın ünlü iş adamlarının da aralarında bulunduğu üç bin kişilik bir izleyici kitlesi katıldı. ABD New York / Lincoln Center'da gerçekleşen konserde en ilgi çekici olay ise açılışında yönetmen Ersin Özel'in yurt içi ve yurt dışında çekimlerini yaptığı konser tanıtım filmiydi.

Tanıtım Filmi ve Orkestra Amerikalılardan Yoğun İlgi Gördü

Hem Türkiye'nin prestiji açısından, hem de organizasyonun uluslararası önemi dolayısıyla, dikkat çekici bir yapım olarak dünya ülkelerinin ve basınının karşısına çıkan tanıtım filmi; salonu dolduran izleyicilerden yoğun ilgi gördü. Dünya standartlarında animasyon teknikleri kullanılarak hazırlanan ve yönetmenliğini Ersin Özel'in üstlendiği tanıtım filmi Amerikalıların da beğenisini kazandı.

Yönetmenden Bakan Nabi Avcıya Çağrı

Çektiği kısa film ve konser hakkında TRT Haber Kanalında yayınlanan Gündem Özel Programı'na konuk olan yönetmen Ersin Özel, barış için, kardeşlik için, çocuklar için, geleceğimiz için atılan adımların çok önemli olduğunu; yüklendikleri bu misyon ile birçok proje tasarladıklarını, önümüzdeki günlerde ise Bakanımız Sayın Nabi Avcı ile 24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında farklı bir çalışmaya imza atmak istediklerini dile getirdi.

Hatırlanacağı gibi Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimde FATİH Projesi Tanıtım Filmi'ni de Ersin Özel gerçekleştirmişti. Fatih Projesi için çekilen filmde, Fatih Sultan Mehmet'in kendi adının verildiği Fatih Projesi ile küçük bir çocuğun elindeki tablet vasıtayla tanışmasını, renkli bir dille anlatılıyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.