YUSUF TEKİN'DEN ANLAMLI ZİYARET

YUSUF TEKİN'DEN ANLAMLI ZİYARET

24 Kasım Öğretmenler günü yaklaşıyor. Hemen hemen herkesin aklına ilk öğretmeni geliyor, öğretmenler günü denilince. İşte Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin'de ilk öğretmenini unutmadı.

 24 Kasım öğretmenler günü öncesi Milli Eğitim Bakanı Müsteşarı Yusuf Tekin'den ilk öğretmenine anlamlı ziyaret.

Öğretmenler günü denilince hepimizin aklına ilk öğretmeni gelir. Milli Eğitim Bakalığımız Müsteşarı Sayın Yusuf Tekin'de ilk öğretmenini unutmadı. Anlamlı bir ziyarete imza attı.

İşte o ziyaretten bir kare


Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ilkokula başladığı gün gibi heyecanlı olduğunu ifade eden Müsteşar Yusuf Tekin şu ifadeleri kullandı: ''30 yılı aşkın süredir görmediğim ilkokul öğretmenimi ziyaret edip elini öpeceğim, öğretmenler gününü kutlayıp hayır duasını alacağım, ilkokula başladığım gün kadar heyecanlıyım. Yıllar sonra beni evinde ağırlama nezaketinde bulunan ilk öğretmenime sonsuz teşekkür ve minnettarlıklarımı sunarım. Bu vesileyle başta öğretmenim olmak üzere bütün öğretmenlerin, meslektaşlarımın ve çalışma Arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım''.

MEBPERSONEL.COM/ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.