Ziya SELÇUK Üzerinden Cumhurbaşkanı’nın İradesi Sorgulanıyor

Ziya SELÇUK Üzerinden Cumhurbaşkanı’nın İradesi Sorgulanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın iradesiyle Milli Eğitim Bakanlığına getirilen Ziya SELÇUK’a üç kez operasyon çekildi ... Bu operasyonu çeken ve alet olanlar en büyük zararı Ak Parti’ye ve Cumhurbaşkanı’na veriyor ... Bu operasyonlarla Cumhurbaşkanı’nın iradesi sorgulanıyor ...

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk milli eğitim bakanı eğitimci , akademisyen , iş adamı Ziya SELÇUK oldu .

Cumhurbaşkanımız yeni hükümet sistemi ile birlikte en çok dert yandığı Eğitim ve Kültür alanını ; alanında uzman iki Bakan’a emanet etti .

Ziya SELÇUK’un Bakan olması toplumun farklı kesimlerinde de heyecan yarattı ve taraflı tarafsız tüm kesimler büyük beklenti içerisine girdi ...

Ziya SELÇUK göreve geldiği günden bu tarafa kendilerini Ak Parti’nin ve hatta tüm müslümanların temsilcisi olarak gören ; toplum içerisinde sayıları yüzde 5 etmese bile kopardıkları gürültü ile kendilerini mahallenin bekçisi zanneden bir takım odaklar tarafında sürekli hedef haline getirildi .

SORUN ZARİFOĞLU , ETCEP YA DA YOĞA MI ?

YOKSA ZİYA SELÇUK’UN MAHALLEDEN OLMAMASI MI ?

Ziya SELÇUK’a perde gerisinde çekilen operasyonlar ve yapılan algı mücadelesinin farkındayız , bunların hangi odaklar tarafından yapıldığının , amaçlarının ne olduğunun , içerden kimlerin destek verdiğinin , basında kimlerin taşeron olarak kullanıldığını tek tek yazabiliriz , ancak seçim öncesinde bu tip bir tartışmanın hiç kimseye yararı olmayacağı için şimdilik bu konuyu yüzeysel geçeceğiz .

Ziya SELÇUK’a ilk operasyon merhum şair Cahit ZARİFOĞLU üzerinden çekildi .

Çanakkale’de münferit bir olay üzerinden ; Ziya SELÇUK’un , Milli Eğitim Bakanlığında tüm okullarda Cahit ZARİFOĞLU kitaplarını yasaklattığı gibi bir algı operasyonu yapıldı . Bu operasyona devletin Bakanı bile alet oldu , Ziya SELÇUK’a telefonla ulaşabilecek birçok siyasetçi ve sivil toplum örgütü yöneticisi bile konunun aslını öğrenme zahmetine bile girmeden vur abalıya modunda Ziya SELÇUK’u hedef yaptılar .

Cahit ZARİFOĞLU’nun kitabı Çanakkale Milli Eğitim müdürlüğü tarafından listeden çıkartıldı . Ancak , bu olay Ziya SELÇUK’un Bakanlığından önce oldu . 

O dönem bu sözde islamcılar neden itiraz etmediler , Çünkü Milli Eğitim Bakanlığının gerçek patronu Müsteşar Yusuf TEKİN’e karşı böyle bir eyleme cesaret edemezlerdi . 

Yusuf TEKİN , kendi mahallelerinin çocuğuydu .

Daha sonra Ziya SELÇUK’a bir operasyonda ETCEP üzerinden çekildi .

Ziya SELÇUK’un cinsiyet eşitliğini savunduğunu , Ortaöğretim kurumlarında bu projenin yürütüldüğü yaygarası kopartıldı .

2014-2016 yılları arasında Nabi AVCI - Yusuf TEKİN döneminde yürütülen ETCEP projesine o dönemde ses çıkartmayan / çıkartamayan mahallenin sözde müslümanları bir an da mahalle bekçiliği görevine soyunup yaygarayı koparttılar .

Ziya SELÇUK’u hedef yaptılar .

Son operasyon YOĞA !

Şimdi sizlere YOĞA operasyonun perde arkasını tüm detaylarıyla yazacağız ...

Bakan Ziya SELÇUK, partisinin seçim çalışmaları ve illeri ziyaret kapsamında Tunceli ilini ziyaret ettiği sırada Ankara’da yoğa operasyonu başlamıştı .

Milli Eğitim Bakanlığı Yeğitek Genel Müdürlüğü tarafından sunucu Ece VAHAPOĞLU ile bir protokol imzalandı . Bu protokolle Ece VAHAPOĞLU okullarda öğrencilere yoğa eğitimi verecekti . Protokol 81 ile resmî yazı isle Yeğitek tarafından duyuruldu .

Yeğitek Genel müdürlüğünün , Ece VAHAPOĞLU ile imzaladığı protokol sıkıntılılıdır. Bu protokolün ve sözde yazar sanatçı Ece VAHAPOĞLU’nun savunulacak bir yanı yoktur . 

Bakan Ziya SELÇUK’un haberi olmadan illere gönderilen bu genelgede hatalı olan daire başkanı Muhammet Sadık ARSLAN ve Yeğitek Genel Müdürü Anıl YILMAZ’dır .

Bu protokolün imzalanma süreci ve protokolün imzalanması için olayın perde arkasında kimlerin çaba gösterdiğini de yazmak , gerçekleri gün yüzüne çıkartmak basının sorumluluğudur .

Ece VAHAPOĞLU’nun Milli Eğitim Bakanlığı ile protokol yapmasını sağlayan kişi Ak Parti Genel sekreter yardımcısı Yasin BÖLÜKBAŞI’dır .

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı herkes için spor federasyonunun başkanlığını da yürüten , Ak Parti’nin genel sekreter yardımcılığı görevinde bulunan Yasin BÖLÜKBAŞI , Ece VAHAPOĞLU’nun Yoğa ile ilgili tüm iş ve işlemlerini takip edip , siyasi nüfuzunu kullanarak Yeğitek Genel müdürlüğüne protokolü imzalattıran siyasi aktördür .

Bu protokolü imzalayan ve işlerini Yeğitek’te takip eden daire başkanı ise Muhammet SADIK ARSLAN’dır .

Muhammet SADIK ARSLAN’ın babası Refah Partisinde milletvekilliği yapmıştır . Muhammet SADIK ARSLAN’ın ataması Nabi AVCI döneminde yapılmıştır . Bu atama Saadet Partisi kontenjanından yapılmıştır .

Babası Saadet Partisi genel başkan yardımcısı olan , o dönemde Bakan’ın baş danışmanı olan bir şahıs o dönemde Saadet Partisinden 7-8 kişiyi daire başkanlığına ve bir kişiyide genel müdürlüğe getirmiştir . 

Saadet Partisin de babaları her gün iktidara ve Cumhurbaşkanı’na saydırırken, evlatları Ak Parti hükümetinde bürokrasiyi şekillendirmekteydi . 

Yoğa konusunu dağıtmadan devam edelim .

Yoğa , Milli Eğitim Bakanlığında 2015 yılından bu tarafa Kişisel Gelişim Kursu olarak Halk Eğitim merkezlerinde verilmektedir .

Yine Yoğa konusunda Gençlik ve Spor Bakanlığı antrenörlük kursları açmakta ve Yoğa antrenörleri yetiştirmektedir .

2015 yılında Hayat Boyu Genel Müdürü Ali Rıza ALTUNEL tarafından Halkeğitim merkezlerinde Kişisel Gelişim kursu olarak açılan Yoğa o dönem de Budizm’in ibadeti olarak görülmedi , Ziya SELÇUK’un Bakan olmasıyla Yoğa Budizm’in İbadeti olarak görüldü ve günah ilan edildi .

El insaf !

Sonuç olarak ; Ziya SELÇUK’a , Cahit ZARİFOĞLU , ETCEP ve YOĞA üzerinden operasyon çekenlerin amaçlarını yukarıda verilen bilgilere baktığınız zaman anlayacaksınız .

ZARİFOĞLU , ETCEP ve YOĞA ; Milli Eğitim Bakanlığında Ziya SELÇUK döneminden önce yaşanan olaylar ve yapılan faaliyetlerdi .

Ziya SELÇUK’u karşı mahallenin adamı olarak gören içerdeki sözde islamcı özde fitneci ve ayrıştırıcı grup son sürat Ak Parti’ye ve Cumhurbaşkanı’na operasyon çekmeye devam ediyor .

Ziya SELÇUK’u Milli Eğitim Bakanlığı makamına getiren irade Sayın CUMHURBAŞKANI’nın iradesidir.

Ziya SELÇUK’u iftira kampanyalarıyla indirmek için çektiğiniz her operasyon Cumhurbaşkanı’nın iradesine çekilmiş operasyondur .

Bu operasyonların ülkemize , eğitime ve Ak Parti’ye bir yararı yoktur . 

Kimlik siyaseti üzerinden sürekli ötekileştiren , meşrepçilik yapan , ayrıştırıcı zihniyete sahip bu kişileri aklı selime davet ediyoruz .

2015 YILINDA MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN AÇILAN YOĞA KURSLARININ BELGESİ

Ziya SELÇUK Üzerinden Cumhurbaşkanı’nın İradesi SorgulanıyorZiya SELÇUK Üzerinden Cumhurbaşkanı’nın İradesi Sorgulanıyor

Ziya SELÇUK Üzerinden Cumhurbaşkanı’nın İradesi Sorgulanıyor

MEB’DE ECE VAHAPOĞLU PROTOKOLÜNÜ TAKİP EDİP ÇIKARTAN SİYASİ

kaynak: www.kamudanhaber.net

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.