2. İl İçi Yer Değiştirme Başvuruları 18 Temmuz’dan Sonra

2. İl İçi Yer Değiştirme Başvuruları 18 Temmuz’dan Sonra

2. İl İçi Yer Değiştirme Başvuruları 18 Temmuz’dan Sonra .

2. İl İçi Yer Değiştirme Başvuruları 18 Temmuz’dan Sonra . Milli Eğitim Bakanlığı, norm kadro yönetmeliğinde değişiklik yaptı. MEB İl İçi Atamaları Tekrar Yapacak yazımızda il içi atamaların tekrar yapılacağını söylemiştik. Yapılan değişiklikler sebebiyle de Temmuz ayında yeniden il içi yer değiştirme yapacağını duyurdu.  Bakanlık gönderdiği Norm Kadro Veri Girişi Bilgilendirmesi yazısında veri girişlerinin 30 Haziran-18 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirileceğini bildirdi. Norm güncellemelerinden sonra Temmuz ayı içerisinde öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları alınarak atamaları gerçekleştirilecek.

Bu açıklamaya göre; Temmuz ayıda yapılacak il içi yer değiştirmeler 18 Temmuz’dan sonra gerçekleştirilecek.

İl içinde yer değiştirme başvurusunda bulunacak öğretmenlere duyurulur.

MEB İl İçi Yer Değiştirme Duyurusu yazımızda bahsettiğimiz İnsan Kaynakları genel Müdürlüğünün Duyurusu

DUYURU

Bilindiği üzere Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumları Yönetici ve Öğretmenlerinin Norm Kadrolarına İlişkin Yönetmelik 18/06/2014 tarihli ve 29034 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanmıştır.

Bu çerçevede Bakanlığımıza bağlı resmî eğitim kurumlarının alanlar bazında norm kadro güncellemeleri Temmuz ayı içerisinde yapılacaktır.

Bu güncellemelerden sonra yeniden Temmuz ayı içerisinde öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları alınarak atamaları gerçekleştirilecektir.

İl içinde yer değiştirme başvurusunda bulunacak öğretmenlerden görev yaptığı il/ilçe dışında bulunanlar her türlü iletişim aracıyla kadrosunun bulunduğu okul müdürlüğünü bilgilendirmek suretiyle başvuruda bulunabileceklerdir.

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.