20 Bin Öğretmen Atama Kontenjanları Bekleniyor

20 Bin Öğretmen Atama Kontenjanları Bekleniyor

20 Bin Öğreten Ataması Yapılacak. Öğretmen Adayları Branşlara Göre Kontenjan Dağılımını Bekliyorlar.

Bakan İsmet Yılmaz Açıkladı. 20 Bin Öğretmen Ataması Yapılacak. Öğretmen Adayları Branşlara Göre Kontenjan Dağılımını Bekliyorlar.

Bakan Yılmaz yaptığı açıklamada bu haftayı işaret ederek 20 bin öğretmen ataması için duyuru yapacaklarını açıklamıştı. Bugün itibariyle herhangi bir açıklama yapılmadı. Öğretmen adayları 20 bin öğretmen atamasında branşlara göre kontenjan dağılımlarını bekliyorlar. MEB duyuru yaptığında atama takvimi de açıklanmış olacak. Pazartesi akşamına gelinmiş olmasına rağmen MEB tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Mebpersonel.com olarak 20 bin öğretmen atama duyurusunu takip ederek açıklama yapıldığı anda siz takipçilerimizle paylaşacağız.

Bakan Yılmaz'ın geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamalar:

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Başbakanımızın talimatıyla, önümüzdeki hafta duyurusunu yapacağız, 20 bin öğretmenin alımını yapacağız. Öğretmenlerimiz için hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Millî Eğitim Bakanlığı ile TAV firması arasında imzalanan Katar Türk okulunun devir protokolünde konuşan Yılmaz, protokol öncesi Başbakan Binali Yıldırım, Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile toplantı yaptıklarını söyledi.
 
"Başbakanımızın talimatıyla,  önümüzdeki hafta duyurusunu yapacağız, 20 bin öğretmenin alımını yapacağız. Öğretmenlerimiz için hayırlı uğurlu olsun. İki hayırlı olay bir arada gerçeklemiş oldu diyorum." ifadesini kullanan Bakan Yılmaz, Başbakan Yıldırım, Maliye Bakanı Ağbal ve Çalışma Bakanı Müezzinoğlu´na teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.