2013 Öğretmen Atamaları Eylülde Başlıyor

2013 Öğretmen Atamaları Eylülde Başlıyor

2013 Öğretmen Atamaları Eylülde Başlıyor.Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklama ile 40 bin öğretmen alınacağının müjdesini verdi. Öğretmen atama kadroları ne zaman açıklanıyor? Öğretmen kadroları…

 2013 Öğretmen Atamaları Eylülde Başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada branşları belli olmayan 40 Bin öğretmen alınacağı açıklandı. Hangi kadrolarda öğretmen alınacağı ise Eylül ayında açıklanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yapacağı atama için başvuruları kendi internet sitesinden açıklayacak. İl ve ilçelerden gelen talebe göre öğretmen atamaları yapılacak.
Bakan Nabi Avcı’nın yaptığı açıklama; Nabi Avcı,”Son hesaplara göre bütün branşlardaki öğretmen açığımız 126 bin. Ancak çok çok öğretmen olmak isteyenlerin sayısı 300 bine yakın.” dedi.
MEB’in bütçesi nedeniyle 126 bin öğretmenin hepsinin alınamadığını belirten Avcı, son 10 yılda 300 binin üzerinde öğretmen alımı yapıldığını sözlerine ekledi.

kaynak : milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.