2013 Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Kaç bin öğretmen alınacak?

2013 Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Kaç bin öğretmen alınacak?

2013 Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Kaç bin öğretmen alınacak?

 2013 Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Kaç bin öğretmen alınacak? 2013 Eylül’de kaç bin öğretmen alınacak? 2013 Eylül Öğretmen ihtiyacı, 9 Eylül 2013 Öğretmen Alımı

MEB Bakanı Nabi Avcı: Son hesaplarımıza göre bütün branşlardaki açıklarla ihtiyacımız 126 bin öğretmen ancak 300 bine yakınöğretmen adayı var. Bu yıl artı veya eksi 2 bin olabilir, 40 bin öğretmen alacağız. Branş bazında en çok hangi alanda alacağımızı tam olarak söyleyemiyorum ama en çok açık olan alanlarda daha büyük alım olacak. 9 Eylül’de öğretmen kontenjanları ve hangi branşta ne kadar öğretmen alınacağı belli olacak.

Not: Daha önce Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin’in daha önce yaptığı açıklama da öğretmen atamalarının 9 Eylül’de gerçekleştirileceği belirtiliyor.

Dersaneler ne olacak?

Avcı, Dersanelereözel okullara dönüşüm için hazırlık yapmalarını istedik. Zeminini oluşturmak için çalışıyoruz 2005′ten bu yana bu yönde sektörde ve bizde çalışıyoruz bazıları dönüşümü gerçekleştirdi. Gerekirse arsa, kredi ve öğrenci konusunda destek olacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.