2014 KPSS 1.si Öğretmen Görevine Başladı

2014 KPSS 1.si Öğretmen Görevine Başladı

2014 yılı KPSS’den 100 tam puan alarak KPSS 1.si olan Fen ve teknoloji öğretmeni atandığı Muğlanın Marmaris ilçesi Söğüt Vacide Tugay Ortaokulundaki görevine başladı…Mebpersonel.com özel haber

  

Tartışmalı 2014 yılı KPSS’den 100 tam puan alarak KPSS 1.si olan Fen ve teknoloji öğretmeni  atandığı Muğla’nın Marmaris ilçesi Söğüt Vacide Tugay Ortaokulundaki görevine başladı.

 

 

   Fen ve teknoloji alanında emsallerinin verdiği cevaplarla  50 soruda 13,498 ortalamanın olduğu sınavı da aşarak 100 tam puan alan fen bilimleri öğretmeni  görevine başladıktan sonra Marmaris  İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha ALDOĞAN  ile bir araya geldi.

 

   İlçeye atanan öğretmenler ile bir araya gelen Marmaris Milli Eğitim Müdürü Züleyha ALDOĞAN duygularını şu sözlerle ifade etti: “İlçemize yeni atanan Sevgili Öğretmenlerimizle buluşma...ilk heyecan...ilk heves…hiç bitmesin…Ülkemizin aydınlık geleceği MUTLU ve SAGLIKLI nesiller için Yola Devam”



 

  Marmaris İlçesine 2014 Eylül ayı Öğretmen atamaları ile;

1) 100 Tam Puan alarak Türkiye 1. Si olan  Fen ve Teknoloji  Öğretmeni Marmaris Söğüt Vacide Tugay Ortaokuluna,

2) 83,86535 alan Elektrik-Elektronik Tek./Elektronik öğretmeni İhsan Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine,

3) 79,59043 alan Rehber  öğretmeni  Marmaris İçmeler H. Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ,

   Atamaları yapılmıştı.

 

 

Mebpersonel.Com    haber

Bu yazının tüm hakları Mebpersonel.Com'a aittir. İzin alınmadan veya açık kaynak gösterilmeden yapılan alıntılar için yasal takip yapılır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.