2014 Lise Taban Puanları TEOG Yüzdelikleri MEB

2014 Lise Taban Puanları TEOG Yüzdelikleri MEB

2014 Lise Taban Puanları TEOG Yüzdelikleri MEB

 2014 Lise Taban Puanları TEOG Yüzdelikleri MEB TEOG Lise Taban Puanları (YEP) Yüzdelikleri MEB Temmuz 2014 Teog Lise Taban Puanları Yüzdelikleri (Lise Tercih Kılavuzu) 2014 TEOG Tercih Kılavuzu - 2014 Liselerin Taban ve Tavan Puanları 2014 Teog Lise Taban Puanları YEP Yüzdelikleri (Lise Tercih) Teog Lise Taban Puanları YEP Yüzdelik Dilimleri Sayfası Teog Lise Taban Puanları YEP Yüzdelik Dilimleri Ekranı binlerce adayın büyük bir heyecanla beklediği teog lise taban puanları ve yerleştirmeye dayalı esas puanları yayınlandı. Bu kapsamda binlerce adayın büyük bir heyecanla beklediği ve merak ettiği teog lise taban puanları için meb ile eş zamanlı olarak sitemizde yayınladık. Binlerce velinin ve öğrencinin daha iyi bir liseye gidebilmek amacıyla önem versiği bu puan listesi için sizlere detaylarıyla birlikte sunuyoruz. Siz değerli okuyucularımızda teog lise taban puanları merak ediyorsanız haberimizin devamına ilerleyiniz. 

Teog lise taban puanları yüzdelik dilimleri açıklandı. Bu sene ilk kez uygulanan temel ortaöğretimden liseye geçiş sınavı sayesinde adaylar heyecanlarını bu sınava aktarmış durumdalar. İlk dönem ve ikinci dönem ayrı ayrı olmak üzere iki kere yapılan bu sınavın ilk dönem yapılan sınavında 4 sorusu iptal edildi. Böylece adaların sınav iptal olur mu olmaz mı söylemi içerisinde geçen bir dönemi daha geride bırakırken teog lise taban puanları sayfası için tıklayınız 

--Teog Lise Taban Puanları İçin Tıklayınız

--İL İL Lise Taban Puanları İçin Tıklayınız

Şimdilerde ise adaylar tercih işlemleri için ter dökerken tüm okuyucularımıza başarılarının devamını diliyoruz. Siz değerli okuyucularımızda teog lise taban puanları öğrenmek istediğiniz sorular içeriyorsa yorumlar kısımından bizlere aktaraiblirsiniz. TÜm adaylara hayırlı uğurlu olması dileğimizle başarılar.


Mebpersonel.Com/Özel Haber 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.