2015 il içi atama yer değiştirme ne zaman

2015 il içi atama yer değiştirme ne zaman

2015 il içi atama yer değiştirme ne zaman

2015 il içi atama yer değiştirme ne zaman 2015 İl İçi Yer Değiştirme Ne Zaman? Yer Değiştirme Tarihleri Belli Oldu 2014-2015 yılı eğitim-öğretim döneminde 2. dönemin sonuna doğru gelinirken, il içi atamalar yaklaştı. Mayıs ayından itibaren 2015 yılı il içi öğretmen atama süreci başlayacak. MEB tarafından açıklanan öğretmen atama ve yer değiştirme takvimine göre; 1 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında il içi atamaların yapılması planlanıyor. Mayıs ayı başında MEB tarafından kesin takvimin duyurulması bekleniyor.

2015 yılı il içi öğretmen atamaları öncesinde, yeni öğretmen atama ve yer değiştirme yönetmeliğinin de yayınlanması bekleniyor. Atamalar da yine bu yönetmeliğe göre yapılacaktır.

Mebpersonel.com olarak süreci takip ederek sizlere aktarmaya devam edeceğiz...

2015 yılı il içi öğretmen atamalarını Facebook grubumuzda takip edebilir, konuyla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Grubumuza katılmak içinTIKLAYINIZ


MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü 2015 İş Yılı Takvimi 





HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.