2015 KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?

2015 KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?

2015 KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?geçtiğimiz günlerde açıklanması beklenen kpss sınavının sonuçlarının açıklanması bayram sonuna kaldı gibi gözüküyor. Bu haberimizde kpss sonuçları açıklandığı anda tüm kpss adaylarına sonuçlar duyurulacaktır. "2015 KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?" adlı haberimizde merak ettiğiniz soruların cevabını "kpss sonuçları ne zaman açıklancak ? , neden hala açıklanmadı?" gibi sorularınızın cevabını bulabilirsiniz

    2015 KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ? 2015 yılının eğitim öğretim döneminin sonunda yapılan kpss sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak? Bayramın sonuna yaklaşırken kpss'ye giren adayların aklındaki yegane soru bu. Bu haberimizde sizlere kpss sorularının ne zaman açıklanacağı veya açıklanabileceği gibi sorularınızın cevaplarını vereceğiz. 2015 KPSS sınavının sonuçlarını öğrenmek için "2015 KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?" adlı haberimize bakabilirsiniz. 

Mebpersonel ekibi olarak sonuçlar açıklandığında anlık olarak sizlere duyuracağız.


 

KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak 2015 A Grubu Lisans ve öğretmen kadroları için yapılan 2015 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?Yine bugün yapılan öğretmenlere yönelik alan sınavı ÖABT sonuçları ne zaman açıklanacak? Bu iki sınav aynı tarihte en geç 1 hafta içerisinde açıklanmış olacak

2015 ÖABT alan sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak, KPSS alan sınavı ne zaman belli olacak 2015 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak

Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın (KPSS) son basamağı olan Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sona erdi. Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın (KPSS) son basamağı olan Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sona erdi. Adaylar, sınavın genel olarak kolay olduğunu ve süre yönünden sıkıntı çekmediklerini söyledi. Bölümünün matematik olduğunu kaydeden bir aday ise, işlemlerin uzun sürmesinden dolayı süre sıkıntısı yaşadığını belirterek, KPSS adaylarının sınava hazırlık sürecinde yaşadığı sıkıntılara değindi. İkinci kez sınava girdiğini kaydeden aday, bu sınavdan umutlu olduğunu söyledi.

Adaylar sınava girecekleri binalara belgeleri kontrol edilerek ve üstleri aranarak alındı. Sınavda adaylara Türkçe, ilköğretim matematik, fen bilimleri, fen ve teknoloji, sosyal bilgiler, Türk dili ve edebiyatı, tarih, coğrafya, matematik, fizik, kimya, biyoloji, din kültürü ve ahlak bilgisi, Almanca, İngilizce, rehber öğretmen ve sınıf öğretmenliği alanlarından sorular yöneltilecek. Adaylar, 40 soruluk alan bilgisi testi ve 10 soruluk alan eğitimi testinde yer alan soruları 75 dakikalık sürede cevaplamaya çalışacak.
Adaylar, saat 09.30’da başlayan sınavda 40 soruluk alan bilgisinin yanı sıra, 10 soruluk alan eğitimi testini 75 dakikada cevapladı.

2015-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavı tamamlanmıştır. 2015 ÖABT Alan sınavı sonuçları ile KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak. 1 Hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.
Sınav sorularının %10’undan oluşturulan Temel Soru Kitapçıklarına aşağıdaki bağlantılardan erişilebilecektir. Sınav sorularının tamamı ise ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sisteminden 10 gün süreyle sadece ilgili sınav oturumuna başvuran adayların erişimine açılacaktır. İlgili sınav oturumuna başvuran adaylar, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden TC Kimlik Numaraları ve kişisel şifreleri ile başvurmuş oldukları sınav oturumunun sorularının tamamına erişebileceklerdir.
ÖSYM’nin İnternet sitesinden yayımlanan “Temel Soru Kitapçıkları” basın yayın organları tarafından, telif hakları ÖSYM’de saklı kalmak kaydıyla, herhangi bir telif hakkı bedeli ödenmeksizin kullanılabilecektir. “Temel Soru Kitapçıkları” adı altında ÖSYM’nin İnternet sitesinden yayımlanan sorular dışında kalan ve artık Merkezimize ait gizli bilgi olarak nitelenecek tüm soruların yazılı, görsel veya işitsel olarak herhangi bir yolla bir bütün olarak veya kısmen paylaşılması halinde, paylaşan kişi ve kuruluşlar hakkında ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli yasal işlemler başlatılacaktır.
Kamuoyuna ve adaylara duyurulur.
2015 ÖABT ve KPSS Sonuçları hakkında Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Mebpersonel // Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.