2016 Şubat Ataması - MEB Nabi Avcı Açıklaması

2016 Şubat Ataması - MEB Nabi Avcı Açıklaması

2016 Şubat Ataması olacak mı? Nabi Avcı'dan açıklama

2016 Şubat ayında öğretmen ataması olacak mı? Şubat ayında öğretmen atamaları devam edecek mi? Bakan Nabi Avcı'dan açıklama...

Bakan Nabi Avcı, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ve beraberindeki heyetle, Sümer Mahallesi'ndeki Dede Korkut Parkı'nı gezdi.
      
Daha sonra beraberindekilerle park içindeki bir kafeye geçen Avcı, bir gazetecinin "Şubat ayında öğretmen ataması olacak mı?" sorusu üzerine, şunları söyledi:
"Artılarıyla eksileriyle değerlendiriyoruz. Bununla ilgili kesin bir açıklama yapmayayım ama inceliyoruz. Meclis açıldıktan sonra bu konuyla ilgili değerlendirmelerimizi tamamlamış oluruz. Ona göre bir karar vereceğiz. Ama gençlerimiz memnun edeceğimizi tahmin ediyorum."
 
YILDA BİR KERE OLUYOR"

Birtakım ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Eskişehir'e gelen Milli Eğitim BakanıProf. Dr. Nabi Avcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Avcı, bir basın mensubunun şubat ayında öğretmen atamasının yapılıp yapılamayacağına yönelik sorusu üzerine, öğretmen atamalarının kanun gereği yılda bir kez yapılabileceğini hatırlattı.

"GENÇLERİMİZ MEMNUN OLACAK"

Artılarıyla eksileriyle atamaları değerlendirdiklerini belirten Avcı, "Bununla ilgili olarak kesin bir açıklama yapmayayım ama değerlendiriyoruz. Yasa gereği senede bir defa atama yapılabiliyor. Ancak Meclis açıldıktan sonra bu konuyla ilgili değerlendirmelerimizi tamamlamış oluruz. Ona göre bir karar vereceğiz. Ama gençlerimiz memnun edeceğimizi tahmin ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.