2017 Şubat öğretmen atamalarıyla ilgili MEB'den son açıklama

2017 Şubat öğretmen atamalarıyla ilgili MEB'den son açıklama

16 Şubat pazartesi günü itibariyle 2017 yılı içinde yapılacağı iddia edilen Şubat öğretmen atamalarıyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'dan son dakika açıklaması geldi. İşte öğretmen atamalarındaki son durum

 2017 - 2018 eğitim öğretim döneminde işlenecek müfredat hakkında açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz öğretmen atamalarıyla ilgili gelen soruları da cevapladı.

Bir gazetecinin Şubat ayında öğretmen ataması yapılacak mı? 

Bakan Yılmaz, şuan bu konu net değil. Çalışma Bakanı, Maliye Bakanı ve Milli Eğitim Bakanlığı olarak üzerinde çalışıyoruz. Toplam 60 bin kadro var. Bunun kaçı Milli Eğitim Bakanlığına verilecek, kaçı polis, kaçı sağlıkçı olacak belli değil biraz daha sabır dedi.

Birçok haber ajansında çıkan Şubat ayında 30 bin 40 bin 50 bin öğretmen ataması yapılacak şekildeki haberlerin dikkate alınmaması gerektiği vurgulayan Bakan Yılmaz konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığından gelecek resmi açıklamaların takip edilmesini ve dikkat alınmasını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.