27 Haziran Ehliyet Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

27 Haziran Ehliyet Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

27 Haziran Ehliyet Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

 27 Haziran Ehliyet Sınav Sonuçları ,Ehliyet  sınav sonuçları ne zaman açıklancak. Ehliyet sonuçları MEB tarafından ne zaman yayınlanacak? Ehliyet sınavına giren sürücü adayları ehliyet sınav soruları ve cevaplarını inceleyip ehliyet sınavında başarılı olup olamadıklarını  meb tarafından açıklanacak ehliyet sınav sonuçlarının resmi olarak açıklanmasından sonra belli olacak.  27 Haziran Ehliyet Sınav Soruları  ,Ehliyet  sınav sonuçları ne zaman açıklancak. Ehliyet sonuçları MEB tarafından ne zaman yayınlanacak? Ehliyet sınavına giren sürücü adayları ehliyet sınav soruları ve cevaplarını inceleyip ehliyet sınavında başarılı olup olamadıklarını  meb tarafından açıklanacak ehliyet sınav sonuçlarının resmi olarak açıklanmasından sonra belli olacak. 27 Haziran 2015  Ehliyet  Sınav soruları ve cevapları MEB tarafından ne zaman yayınlanacak? Ehliyet sınavına giren sürücü adayları ehliyet sınav soruları ve cevaplarını inceleyip ehliyet sınavında başarılı olup olamadıklarını  ehliyet sınavında sorulara vermiş olduklara cevapları açıklanan ehliyet soruları ve cevapları ile karşılaştırarak ehliyet sınav sonuçlarının resmi olarak açıklanmasından önce ehliyet sınavında  bir nevi neler yaptıklarına  karar vermiş olacaklar.Öncelikle şunu belirtmek gerek Ehliyet sınav soruları ve cevapları  MEB'in resmi internet sitesi meb.gov.tr adresinden en geç 1 Temmuz 2015 Salı Gününe kadar açıklanması bekliyor. 

Ehliyet sınav soruları ve cevapların MEB tarafından açıklanacağı  süreye  kadar ehliyet  sınava giren adaylar bu sayfamızda akıllarında kalan ehliyet sınav soruları ve cevaplarını yorumlar kısımda paylaşabilir. 


Ehliyet sınav sonuçları ise 7 Temmuz 2015 Salı Günü MEB tarafından yayınlanacak




Mebpersonel.com olarak  MTSK (Motorlu Taşaıtlar Sınav Kursu)  Ehliyet sınav sorularına cevap veren adayların başarılı olması için kaç  puan alması gerektiği bunun yanında ehliyet sınavında hangi tür soruların sorulduğunu ve ehliyet sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda kısa ve net biligileri sizlere aktaracağız.

Ehliyet Sınav Soruları  



 İlk defa yazılı(test) sınava girecek kursiyerler sertifika türlerine göre;A1, A2, B, C, D, E, F, G ve H sertifika türlerinde; *İlk Yardım *Trafik ve Çevre *Araç Tekniği derslerinde ki soruları cevapları 


Ehliyet sınavında  Bütün sertifika sınıflarında  aşağıdaki türlerde soru sayısı soruldu.

İlk Yardım Dersi  13  Soru

Trafik  ve Çevre Dersi  27  Soru

Araç Tekniği Dersi  10  Soru 


Toplam Sınav süresi ise 60 Dk 

Ehliyet Sınav soruların kaçına doğru cevap versem başarılı olurum

Ehliyet sınavında , yanlış cevaplar dikkate alınmaz

Tespit edilen doğru cevap sayıları üzerinden 100 puandan hesaplama yapılır 100 üzerinden 70 ve üzeri puan alan kursiyer başarılı sayılır.

Merkezî sistem sınavında her soru puan olarak eşit ağırlığa sahiptir. 

Teorik derslerin tamamı için bir sınav yapılarak tek notla 100 tam puan üzerinden değerlendirilir. 

Sınavda 70 ve üzeri puan alan kursiyerler başarılı sayılır

Ehliyet Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak





Ehliyet Sınav sonuçları, https://www.meb.gov.tr internet adresinden duyurulacaktır. 

Kursiyerler, bu adresten Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınav Sonuçları linkinin üzerine tıklayarak açılacak sayfadan, T.C. kimlik numarasını girerek sınav sonuçlarını öğrenebilecektir. 

Ayrıca, Özel MTSK müdürlükleri Özel MTSK Modülünden kurum kodunu ve şifresini girerek, müdürlüklerinden sınava girenlerin sonuç listesini çıkaracak ve kursiyerlere tebliğ edecektir. 


Ehliyet sınavına giren heyecanlı yeni süürücü adaylarının  aklından kalan ehliyet soruları ve cevaplarını sitemizde  ki yorumlar kısmında Ehliyet sınav  soruları başlığı altında paylaşması sunucu oluşan soru kitapçıklarını   bu sayfamızda paylaşarak  27 Haziran 2015 ehliyet sınav sorularının açıklanmasına kadar geçen zamanda  bu sayfamızda derlemiş olmuş olacağız.

Mebpersonel.com sitesi  olarak bu vesileyle 27  Haziran 2014  Ehliyet Sınavına katılan tüm sürücü adaylarına başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.