30 BİN ŞUBAT ÖĞRETMEN ATAMALARI-BRANŞ KONTENJAN ANALİZİ

30 BİN ŞUBAT ÖĞRETMEN ATAMALARI-BRANŞ KONTENJAN ANALİZİ

30 BİN ŞUBAT ÖĞRETMEN ATAMALARI-BRANŞ KONTENJAN ANALİZİ. Bu haberimizde 30 Bin Şubat ataması için branş branş kontenjan analizlerini göreceksiniz. Her gün farklı bir branş için analiz yapılacak.

 30 BİN ŞUBAT ÖĞRETMEN ATAMALARI-BRANŞ KONTENJAN ANALİZİ. Bu haberimizde 30 Bin Şubat ataması için branş branş kontenjan analizlerini göreceksiniz. Her gün farklı bir branş için analiz yapılacak. Siz atama bekleyen öğretmen adaylarımız da kendi branşınıza ait kadro talebi için bize yazabileceksiniz. Her gün farklı bir branşın analizini yapacağımız haberde siz atama bekleyen öğretmen adaylarımız kendi branşınızla ilgili tüm ayrıntıları güncel verilere göre detaylı bir şekilde görebileceksiniz.


-Listede yazılı olan branşlarımız için kontenjan analizlerimiz her gün güncellenmiş bir şekilde siz öğretmen adaylarımıza sunulacak. İlgili branştaki daha önceki atamalar, norm durumları, öğretmen ihtiyaçları, atama bekleye öğretmen sayıları,KPSS taban puanları gibi bir çok veriyi branş kontenjan-analiz haberimizde bulabileceksiniz.

 Branş Branş Atama Taleplerinizi Siz Gönderin Biz Yayımlayalım...
Mebpersonel.com olarak atama bekleyen her öğretmenimizi branş ayrımı yapmadan destekliyor, taleplerinizin dile getirilmesinde yardımcı olmak istiyoruz. Atama bekleyen siz öğretmen adaylarımızın branş branş talepleriniz için sosyal medyada yaptığınız mücadelelere katkı sunmak, branş olarak sorunlarınızın haber niteliği şeklinde yetkililere aktarılmasını sağlamak adına biz mebpersonel.com olarak elimizden gelen katkıları sunmak istiyoruz. Her branşımızın talepleri bizler için önemlidir. Bu taleplerin yetkili mercilere ulaşılmasında bizler aracı olabiliyorsak ne mutlu bize. Daha önce bizlere özgün yazılar gönderen birçok branşın sorunları manşet, üst manşet şeklinde sitemizde yer verdik. 30 Bin Şubat ataması taleplerinizin sitemizde yayınlanması için aşağıda yazılan mail adresine branşınıza ait kadro talep yazılarınızı bizlere gönderebilirsiniz.

NOT: Ayrıca Gönderdiğiniz metinlerin düz sade, anlaşılır ve yazım hatasız olmasına dikkat edelim. 

Branş branş atama taleplerinizi bizlere iletmeniz, branşınızın sorunlarının yetkililere ulaşması için mail adresimize düzgün hazırlanmış dosyalarınızı iletebilirsiniz.

e-posta adresimiz:

[email protected]


 BRANŞLAR

1) SINIF ÖĞRETMENLİĞİ -tıklayınız



2) İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ-tıklayınız




3) DİN KÜLTÜRÜ  ÖĞRETMENLİĞİ-tıklayınız




4) REHBERLİK(PDR)- tıklayınız




Öğretmen Atamalarına dair sıcak gelişmeleri takip etmek ve grubumuza katılmak için resme tıklayınız...

30 BİN ŞUBAT ÖĞRETMEN ATAMALARI-BRANŞ KONTENJAN ANALİZİ


www.mebpersonel.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.