60.Dönem ÖGG Sınav Soruları Ve Cevapları (4 Ekim 2015)

60.Dönem ÖGG Sınav Soruları Ve Cevapları (4 Ekim 2015)

60.Dönem ÖGG Sınav Soruları Ve Cevapları (4 ekim 2015)

60.Dönem (ÖGG) Özel Güvenlik Sınav Soruları ve Cevapları  ne zaman yayınlanacak. 4 Ekim 2015 Pazar günü yapılan 60.dönem ÖGG (Özel Güvenlik Sınavı) sınavından sonra sınava giren adaylar 60.dönem ÖGG sınav soruları ve cevapları için beklemeye başladı. Diğer dönemlerde olduğu gibi ögg  sınav soruları ve cevapları bu hafta içinde özel günvenlik dairesi başkanlığı tarafından ilan edilecek. Mebpersonel.com olarak diğer ögg sınav soruları ve cevaplarında olduğu gibi eş zamanlı olarak 4 Ekim ÖGG sınav soruları ve cevapları yayımlandığı an bu sayfamızda siz değerli ziyaretçilerimizle aşağıda ki linkten paylaşacağız.

Özel Güvenlik Daire başkanlığı tarafından 4 Ekim Özel Güvenlik sınav soruları için herhangi bir açıklama yapılmadı daha önceki sınavlarda ÖGG tarafından sınav talimatında Özel güvenlik sınavından sonra özel güvenlik sınav soruları ve cevapları için yayınlanma  tarihi ilan ediliyordu fakat haberimizin başında da belirtiğimiz gibi özel güvenlik ÖGG sınav soruları  için bir açıklama yapılmamış bu konuda Özel günenlik sınav soru ve cevapları için açıklama yapıldığı an sitemizdde olacaktır geçmiş sınavlarda gördüğümüz kadarıyla 4 ekim özel güvenlik sınav soruları ve cevapları içinde bir kaç gün içinde yayınlancağını tahmin etmekteyiz ve aşağıda ki linkten  ögg sınav soruları ve cevaplarına ulaşabileceksiniz.


60.dönem ÖGG sınavında adaylara 100 soru soruldu ve ögg sınav sorularından en az sorunların yüzde 60'ının cevaplandırması gerekiyor.  Diger dönemlerde ögg sınav sonuçları ise sınavdan ortalama olarak iki hafta sonra ilan edilmekteydi 4 ekim özel güvenlik sınav sonuçları için Özel güvenlik  daire başkanlığı tarafından bir açıklama henüz yapılmamıştır. ÖGG sınav sonuçları için yapılacak bir açıklama eş zamanlı olarak mebpersonel.com'da olacaktır.

60. Dönem Özel Güvenlik Sınav Soruları Ve Cevapları İçin Tıklayınız (4 Ekim 2015 )  ( Açıklandığı an Linkimiz Aktif Olacaktır)

 

Özel Güvevenlik Dairesi Başkanlığı tarafından Özel Güvenlik Sınav Soruları Ve Cevaplarının Hafta içinde açıklanması bekliyor.

Tüm soru görüş ve önerilerinizi yorumlar kısımından aktarabilirsiniz. Şimdiden herkese başarılar diliyoruz. Ögg sınav soru ve cevaplarını bu sayfa üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.

 

* Temel Eğitim Sınavında Başarı için 

Yazılı sınavında 100 soru yanıtlanacaktır. 60 soru doğru yanıtlayıp 60 puan alınmalıdır.

 

* Silah ve Atış Sınavında başarı için

Silah yazılı sınavında 25 soru yanıtlanacaktır. Her soru 2 puan değerinde ve toplam değeri 50 puandır. Uygulama sınavında ise 5 mermi atılır ve toplam değeri 50 puandır.  Atış görevinde 15 m'den siluet hedefine 5 mermi atılacaktır. Her mermi 10 puan değerindedir. Her iki sınavın ortalaması 60 puan olmalıdır. 

 

120 saat silah eğitimi alanlar sınavda başarılı olmak için toplamda 120 puan alması gerekir. Ancak yazılı veya uygulamalı sınavların her birinden en az 50 puan almak gereklidir.

 

Silahlı Yazılı sınavda 25 silah sorusunun hepsini yapıp (50 puan alıp), atış sınavında isabetli atış yapılamayıp 0 alması durumunda, Silahsız yazılı sınavda 100 sorudan en az 70 puan alınır ise ortalama 60 puan ve üzerinde olması nedeniyle, silahlı kimlik almaya hak kazanır.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.