ADALET ÖĞRETMENLERİNİN BİR İSTİRHAMI VAR!

ADALET ÖĞRETMENLERİNİN BİR İSTİRHAMI VAR!

Öğretmenlik; insanlara doğruyu ve yanlışı gösteren, doğru ve adil olmayı tavsiye eden peygamberlik mesleğidir. “Adalet mülkün temelidir” şiarından yola çıkarak mülkün 7 bölgesinde bu kutlu mesleği ifa etmeye hazır 7 bin Adalet Öğretmeni adayıyız.

Türkiye genelinde adalet alanının mevcut olduğu okul sayımız 192, mezun sayımız 7 bindir. Norm kadro fazlası öğretmenimiz hemen hemen bulunmamaktadır. Öğretmen açığımızın diğer branş öğretmenlerden ve ücretli öğretmenlerden karışlanması eğitim kalitemize gölge düşürmektedir.
 

   2019 Şubat atamasında Adalet Öğretmenliğine 40 kontenjan verilmesi, KPSS’de 80 üstü puanlar alıp atama bekleyen öğretmen adaylarımızın umutlarını yerle yeksan etmiştir. Önümüzdeki atamada Adalet Öğretmenliğine verilecek “adil” ve “yüksek” bir kontenjan, helaket ve felaket günlerimizin umut tellalı olacaktır. 
Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün kanayan yaramıza merhem olmalarını istirham ediyoruz. Genel müdürlüğümüzün adalet anlayışına güvenimiz tam olup önümüzdeki atamada adil bir kontenjan alacağımızdan en ufak bir kuşkumuz yoktur.

Adalet Öğretmeni Adayları

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.