AÖF Kayıt Yenileme Başladı - Harç Ücretleri Ne Kadar?

AÖF Kayıt Yenileme Başladı - Harç Ücretleri Ne Kadar?

AÖF Kayıt Yenileme Başladı - Harç Ücretleri Ne Kadar?. Açık öğretim harç fiyatları haberimizde

   AÖF Kayıt Yenileme Başladı - Harç Ücretleri Ne Kadar?. Açık öğretim fakültesi kayıt yenilemeli bugün itibari ile başladı. Kayıtlarını yenilemek isteyenler için harçlar ne kadar ve hangi bankalara yatırılacak sorusu şu anda gündemde yer almaktadır. Bizlere bu haberimizde AÖF harç fiyatları ve hangi bankalardan bu harçların yatıralacağını sizlere açıklıyoruz. AÖF Kayıtları ile ilgili bilgileri "AÖF Kayıt Yenileme Başladı - Harç Ücretleri Ne Kadar?" adlı haberimize bulabilirsiniz
 

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) kayıt yenileme dönemi bugün başladı. . İktisat, İşletme ve Açıköğretim fakültelerinde kayıtlı olan öğrenciler Güz Dönemi için ‘Ders ekle-sil’ ve ‘kayıt yenileme’ işlemlerini bugünden itibaren başlayarak 23 Ekim Cuma gününe kadar yapabilecek.

Kayıtların ardından ise ilk sınavlar 12 - 13 Aralık 2015 tarihlerinde düzenlenecek. Güz Dönemi ilk vize sınavlarının ardından ise 23 - 24 Ocak 2016 tarihlerinde Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavları gerçekleştirilcek. Açıklanan sınav sonuçlarına göre öğrencilerin hangi derslerden başarılı olup hangilerinden kaldıkları netleşecek. Genel not ortalaması için vize sonuçlarının yüzde 30’u final sonuçlarının ise yüzde 70’i genel not ortalamasını belirleyecek.
 
 
 
AÖF harç ücreti ne kadar?

Açıköğretim Fakültesi’nde kayıt yenileme işlemi yapacak olan öğrenciler ne kadar üniversite harcı yatıracak? Anadolu Üniversitesi tarafından açıklanan rakamlara göre bu öğretim yılında öğrenciler her programa göre değişebilen tutarlarda harç ödemesi yapacak. Harç tutarları ise kayıt olunan programlara göre genellikle 205 liralık bir ücrete denk geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.