ATAMA BEKLEYEN ÖĞRETMENLERİN  FERYADI

ATAMA BEKLEYEN ÖĞRETMENLERİN FERYADI

Sitemize mail gönderen bir okurumuz atama bekleyen yüz binler adına Sayın Bakan'a sesleniyor.

Güvendiğimiz bir site olarak sizlerden destek bekliyoruz. Sayın bakan haziranda atama ''teknik olarak'' mümkün değil diyor ve bizlerin sanki 200bin kişinin tamamının alınması gibi bir talebimiz varmış gibi gösteriyor. Ama bizler sadece devletin bize vermiş olduğu sözü tutmasını ve adil bir şekilde tüm branşlara sayıların dağıtılmasını istiyoruz. seçim dönemi istediği kadar alım yapan devletimiz seçim olmadığında mı para bulamıyor ve söz verdiği halde atamamızı yerine getiremiyor.

Bizler bilişim öğretmenleri olarak adaletli bir alım olmasını ve bu kadar yüksek puanlarla evlerimizde oturmak istemediğimizi söylemek istiyoruz. Ve bakanımız şunu bilsin ki eğitim fakültesi varsa buraya giden tüm öğrenciler öğretmen olmak için yetiştirililmiştir ve yapmaları gereken görev de budur ama milyonlarca eğitim fakültesi mezunu ''OLMAYANLARI''öğretmen yaptığınız için bu kadar açık var ve bunun sorumlusu da sizlersiniz.

Milyonlarca ne olduğu belirsiz kişiyi nerdeyse okuma yazması olanı bile 'ÜCRETLİ ÖĞRETMEN' diye aldığınız sürece eğitim kalitesini hiçbir şekilde yükseltemezsiniz ve bunun yükünü de sorumluluğunu da biz öğretmenlere atamazsınız. Ucuzluk adına yaptığınız rezillikleri görün ve ondan sonra bizim mesleğimize laf söyleme yetisine sahip olun ama siz aynı kafayla davrandığınız sürece hiçbir şey düzelmez ve sınavlardan ''0'' alan daha çok olur. bir kez de kendi hatalarınıza bakın sayın bakan çıkarın at gözlüklerinizi!!!

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.