ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLER TALİP GEYLAN'I ZİYARET ETTİ

ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLER TALİP GEYLAN'I ZİYARET ETTİ

ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLER GENEL BAŞKAN TALİP GEYLAN’I ZİYARET ETTİ.

Türk Eğitim-Sen'den yapılan açıklama:

Ataması yapılmayan öğretmenler Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ı makamında ziyaret etti. Şubat ayında yapılacak olan 20 bin atama sayısının yetersiz olduğunu söyleyen öğretmenler, atama sayısının  artırılması için Genel Başkan Geylan’dan destek istedi.

Ataması yapılmayan öğretmenleri dinleyen Genel Başkan Talip Geylan bu konuda onların destekçisi olmayı sürdüreceklerini ve her platformda ataması yapılmayan öğretmenlerimizin sesi olacaklarının altını çizdi.

Ülkemizde 76 bin 605 ücretli öğretmen çalıştırıldığına dikkat çeken Talip Geylan, sadece bu açığı kapatmak için dahi 20 bin atamaya ek olarak 40 bin atama daha yapılmasının zorunlu olduğunu vurguladı. Geylan, “Şubat’ta 40 bin ilave atama yapılması hem öğretmen açığı sorununu bir nebze olsun azaltacak hem de atama bekleyen öğretmenlerimizi rahatlatacaktır” dedi.

Genel Başkan ayrıca ataması yapılmayan öğretmenlere sosyal medyanın gücünü de kullanmalarını, siyasilerin dikkatini bu konuya çekmek için gayret göstermelerini tavsiye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.