Bakan Yılmaz'dan Öğretmen Atamaları Açıklaması

Bakan Yılmaz'dan Öğretmen Atamaları Açıklaması

Bakan Yılmaz'dan Öğretmen Atamaları Açıklaması. Bakan Yılmaz: 2018'de 20 bin öğretmen ataması yapacağız.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul’da düzenlenen programa katılan Bakan Yılmaz burada yaptığı konuşmada hükümetin en önemli meselesinin eğitim olduğunu vurguladı. Milli Eğitim Bakanlığının kaliteli eğitim vermesi adına birçok uygulamayı hayata geçirdiğine de değinen Bakan Yılmaz, eğitimin en önemli yapı taşının da öğretmen olduğunu belirtti. 580 binden fazla öğretmenin atamasının yapıldığını da hatırlatan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 2018 yılında yapılacak olan 20 bin öğretmen ataması ile birlikte öğretmen sayısını arttıracaklarını söyledi.

904 BİN ÖĞRETMEN GÖREV YAPIYOR
MEB personeli içerisinde 904 bin öğretmen görev yaptığını açıklayan Bakan İsmet Yılmaz “Şu anda 904 bin. 20 bini daha aldığımızda 924 bin öğretmenimiz olacak. Özel okullarda da öğretmenlerimiz var, Türkiye´de toplam bir milyona yakın öğretmenimiz, 18 milyona yakın öğrencimiz var. 7 milyon 700 binin üzerinde de yüksek öğretime gidenler var. Toplam 25 milyon yapar.” ifadesini kullandı. Şubat ayında 20 bin öğretmen ataması için duyuruya çıkacaklarını vurgulayan Bakan İsmet Yılmaz 2018 yılında 20 bin öğretmen ataması yapılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.