Beşiktaş Fenerbahçe maçı Justin TV izle Canlı

Beşiktaş Fenerbahçe maçı Justin TV izle Canlı

Beşiktaş Fenerbahçe maçı Justin TV izle Canlı

 Beşiktaş Fenerbahçe maçını canlı izle Justin TV izle Süper Lig derbi maçı Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle. Beşiktaş Fenerbahçe maçı Justin TV izle. BJK FB maçı izle. Beşiktaş Fenerbahçe maçı donmadan izleme adresi. Beşiktaş Fenerbahçe maçı donmadna hd izleme ilnki

Süper Lig derbi maçı Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle. Beşiktaş Fenerbahçe maçı Justin TV izle. BJK FB maçı izle. Beşiktaş Fenerbahçe maçı donmadan izleme adresi. Beşiktaş Fenerbahçe maçı donmadna hd izleme linki.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle. Beşiktaş Fenerbahçe maçı donmadan hd izle. Beşiktaş FEnerbahçe maçı hd kalitesiyle beserhaber ve justin TV2de. Donmadan Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle. 

Tüm futbolseverlerin heyecanla beklediği derbinin günü sonunda geldi.Tüm Türkiye bu maça kilitlendi.Harika bir performans çizen iki ezeli takım, bu akşam karşı karşıya gelecek.Bu akşam tüm Türkiye'de saatler 19.00'ı gösterdiğinde, Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda şu anda ligin lideri olan ve sadece 1 beraberlik alarak gerçekten iyi bir performans sergileyen Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.Beşiktaş Fenerbahçe maçını canlı izle, Beşiktaş Fenerbahçe maçını izle, Beşiktaş Fenerbahçe maç izle, Şifresiz bsrhbr Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle, şifresiz maç izle, şifresiz Lig TV HD izle, donmadan maç izle, Justin TV izle.Bu iki ezeli rakip, o kadar harika maçlar çıkardı ki zamanında, zaten anlatmakla olmaz, yaşanması gerekiyor o anların.Harika goller, harika rekabet, tribünlerde takımlarına sevgilerini haykıran taraftarlar, eşssiz bir atmosfer sergiliyor futbolseverlere.



O kadar harika, o kadar kaliteli maçlar oluyor ki böyle derbiler ne kadar kelimelerle anlatsak, boş.Dedim ya işte anlatılmaz yaşanır.Tüm taraftarlar takımlarından çok iyi performans bekliyor ve 'derbi' unvanını gerçekten hakeden bir maç olmasını diliyor.Ev sahibi ekip Beşiktaş, bu akşam Fenerbahçe karşısında galibiyet alıp, averaj farkıyla 1.liğe yükselmek istiyor, deplasman ekibi olarak sahaya çıkacak olan Fenerbahçe ise ligdeki liderliğini devam ettirip, bu stresli haftayı güzel bir sonuçla atlatmak istiyor.Şenol Güneş ile gerçekten iyi bir ritim tutturan ve 1 mağlubiyet, 1 beraberlik, 3 galibiyet alarak bu haftaya kadar 10 puan toplamayı başaran Beşiktaş, bu 10 puanı Fenerbahçe karşısında galip gelerek 13'e çıkartmak istiyor.

Bu sezon dünya yıldızlarını kadrosuna katan Fenerbahçe, Luis Nani, Van Persie gibi oyuncularıyla hücumda Beşiktaş'ı devirmek istiyor.Harika ayaklara sahip olan Fenerbahçe bu önemli karşılaşmadan tek hedef olarak 3 puanı görüyor.Vitor Pereira ile harika bir takım olma yolunda ilerleyen Fenerbahçe, bu akşam ellerinden gelenin en iyisini yapacak ve galibiyet beserhaber için sahada top peşinde koşacaklar.Geçtiğimiz hafta deplasmanda Gençlerbirliğiyle 1-1 berabere kalan Beşiktaş derbi öncesinde büyük bir şok yaşamıştı.Bu şoku üzerinden bir an önce atmak isteyen Beşiktaş Camiası, Fenerbahçe'yi bugün yenerek moralini yükseltmek istiyor.Bu güçlü iki takımın da tek hedefi 3 puanı alıp, derin bir oh çekmek.Vitor Pereira mı galip gelecek yoksa Şenol Güneş mi ? Hakeden kazansın. Beşiktaş Fenerbahçe maçını canlı izle, Beşiktaş Fenerbahçe maçını izle, Beşiktaş bsrhbr Fenerbahçe maç izle, Şifresiz Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle, şifresiz maç izle, şifresiz Lig TV HD izle, donmadan maç izle, Justin TV izle. 

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasındaki rekabet istatistikleri ! 

2012 - Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş

2012 - Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş

2012 - Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe

2012 - Fenerbahçe 3-0 Beşiktaş

2013 - Beşiktaş 3-2 Fenerbahçe

2013 - Fenerbahçe 3-3 Beşiktaş

2014 - Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe

2015 - Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş

Beşiktaş Fenerbahçe maçını canlı izle, Beşiktaş Fenerbahçe maçını izle, Beşiktaş Fenerbahçe maç izle, Şifresiz Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle, şifresiz maç izle, şifresiz Lig TV HD izle, donmadan maç izle, Justin TV izle.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.