Branşlara Göre İl Dışı Yer Değiştirme Kontejanları

Branşlara Göre İl Dışı Yer Değiştirme Kontejanları

Branşlara Göre İl Dışı Yer Değiştirme Kontejanları

Branşlara Göre İl Dışı Yer Değiştirme Kontejanları  İl Dışı Yer Değiştirme Kontenjanları Açıklandı. İl Dışı Atama ve Yer Değiştirme Başvuruları 2015 yılı için bugün başlayacak olan il dışı atama ve yer değiştirme başvuruları Milli Eğitim Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme takvimine göre bugün başladı. Bir il dışı atama dönemine daha girerken siz değerli okuyucularımızın il dışı yer değiştirme başvuruları için mebpersonel.com ekibi olarak bu süreçte anlık gelişmeleri dakikası dakikasına aktaramaya devam edeceğiz. Böylece il dışı atama başvuruları 2015  yılı için eksiksiz bir şekilde gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz. Her yılı yapılan öğretmenlerimizin il dışı atama başvuruları 2015 yılı için 10-16 Haziran tarihinde yani bugün başlamış durumdadır, sonuçlar ise 18 Haziran tarihlerinde yine sitemizde olacaktır. 


İl Dışı Yer Değiştirme Atamaları Tercih Kontenjanları için tıklayınız 

İL DIŞI YER DEĞİŞTİRME ATAMALARI BAŞVURU SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ



İl Dışı Tercih Kontenjanlarına ve Tercih Robotuna ulaşmak için ise alt tarafta verecek olduğumuz bağlantıları kullanabilirsiniz.

İl Dışı Yer Değiştirme Tercih Robotu




Böylece il dışı atama başvuruları 2015 yılı için başlamış durumdayken mebpersonel.com ailesi olarak bir atama ve yer değiştirme döneminde daha siz değerli okuyucularımızla beraberiz. İl dışı atama başvuruları bugün İl Milli Eğitim müdürlüklerinin il dışı ihityaç listelerinin yayınlamasıyla başalayacak. Böylece mebbis sistemi üzerinden başvuru yapacak olan okuyucularımız ihtiyaç listelerini baz alarak il dışı atama başvurusunu tamamlayacak. Ayrıca farklı ve özgün tarzıyla sizler için yeni hazırlanmış tercih robotumuza kaydınızı yaptırarak il dışı atamaları öncesi aklınızda bir tahmini taslak oluşturabilirsiniz. 

 Her sene atama ve yer değiştirme döneminde en çok tercih edilen site olan mebpersonel.com ailesi olarak en hızlı, güncel listeleri bu sayfada bulabilirsiniz.



Editör Notu ; Tüm iller ve branşların ihtiyaç listesi toplu halde açıklanacaktır. Liste açıklandığı zaman Milli Eeğitim Bakanlığı İle Eş Zamanlı olarak sitemiz mebpersonel.com adresinde olacaktır. Liste açıklandığı zaman yukarıdaki linkimiz aktif hale gelerek kırmızı renkte olacaktır.


Mebpersonel.Com/Özel Haber

"Bu haber mebpersonel.com editörleri tarafından hazırlanmıştır. Açık kaynak gösterilmeden ve bağlantı kurulmadan alıntı yapılması kesinlikle yasaktır"

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.