Şubat ataması kontenjanlarının açıklanmasıyla beraber bazı branşlar istedikleri kontenjanları elde ederken bazıları da bekledikleri sayıları göremediler. Sitemize ulaşan ve mağduriyetlerini yazan branşların başında Türkçe ile Fen ve Teknoloji geliyor.
Bu iki branş TEOG branşlarından olmalarına rağmen beklediklerinin altında kontenjan verildiğini ve mağdur edildiklerini söylüyorlar.
Şubat atamasında Fen ve Teknoloji'ye 595 kadro ayrılırken, Türkçe'ye 673 kontenjan ayrıldı.
Atama bekleyen öğretmenlerin talebi, ek atamalarla bu mağduriyetlerinin giderilmesi. Umarız MEB bu branşlarımız başta olmak üzere tüm branşlarımıza, yapacağı diğer atamalarda yeterince kontenjan ayırır ve öğretmenlerimiz öğrencileriyle buluşur...
MEBPERSONEL.COM / ÖZEL
Bize yazın: destek@mebpersonel.com
ÖĞRETMEN ATAMALARI BİLGİ PAYLAŞIM VE SORU-CEVAP GRUBUNA KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Bu iki branş Şubat atamasında mağdur edildi
Türkçe Öğretmenleri ile Fen ve Teknoloji Öğretmenleri, Şubat atamasında mağdur edildi...
26 Ocak 2014 Pazar 13:26

Son Güncelleme: 26.01.2014 13:35
nasil yaa bu iki brans mi madur edilmis? pardon ama okul oncesi ne oluyo bilmem farkindamisiniz ama en fazla yigilma olan bolumlerin basinda geliyoru ustune sadece 400 kontejan aliyoruz ve hala kimse bizden soz etmedigi gibi baska branslarin madur edildigini soyluyosunuz, madur olan o ii bransta bizden fazla atama aldi bilmem farkinda misiniz!!
meb personel destekk ol bize bu zor zamanda... en kötü alım orani bile verilse atanırız derken sınırda kaldık... üstelik daha fazla ihtiyaç duyulmaya başlamışken bize . neden böyle oldu
allahtan korkun yaaa pdr hiç hesaba katmıyorsunnuz allah rıza için bizimde sesimizi duyun artıkkk
öyle mağduriyete can kurban, keşke herkes böyle mağdur edilse.
allahtan belanizimi istiyorsunuz daha ne olsun ya 10binde 600 lü rakamlari gormussunuz millet 100luk kontenjana sukerediyor. tamam 10bin cok az bir rakam ama pasta adaletli bolusulmeli
daha ne yapacaklardı hepsini mi bu branşlara vereceklerdi
fen teknoloji ve türkçeye gereğinden fazla atama yapıldı biraz lise branşaları olan fizik kimya biyolojiye kontejn ayrılması gerekirdi en çok mağdur olan branş kimya biyoloji fiziktir.
fen teknoloji ve türkçeye gereğinden fazla atama yapıldı biraz lise branşaları olan fizik kimya biyolojiye kontejn ayrılması gerekirdi en çok mağdur olan branş kimya biyoloji fiziktir.