Eğitim Söz Sen 28 Bin Atama Eylemine Destek Verdi

Eğitim Söz Sen 28 Bin Atama Eylemine Destek Verdi

BAŞKANIMIZ SENDİKAMIZI TEMSİLEN ‘28 BİN’ ATAMA YAPILMASI EYLEMİNE DESTEK VERDİ

  
Başkanımız bugünkü Ataması Yapılmayan Öğretmenlerin eylemine sendikamızı temsilen ‘EĞİTİME ÖNEM,GELECEĞE YATIRIMDIR..’döviziyle katılmıştır.

       Eylem çok renkli skeçlere,sloganlarla ve değişik ilgi çekici dövizlere sahne olmuştur.KPSS sınavında yüksek puan aldığı halde yıllarca atanamayan Fen Bilgisi öğretmenin tepkisel feryadı,yine bir bayan öğretmenin yıllarca atama beklediği,yetersiz atama sayılarıyla mağdur edildiklerini tepkiyle belirttiler.
      Fatih Sultan Mehmet kılığında skeç yapılarak Fatih Projesi eleştirildi.Nasrettin Hoca canlandırmasıyla da atama sözlerine ve yapılmayan atama sayılarına gönderme yapıldı.
      Başkanımız Ataması Yapılmayan Öğretmenlerimizle de sohbetlerde bulunarak,bu sorun üzerine konuşmalar yaptılar.Kanal B televizyonu ile de röportaj yapan başkanımız sorunun sistemin plansız yapılanmasından kaynaklandığını,öğretmen açığının günümüz  koşulları , sınıfları ve yeni sisteme göre 111 binlerin üzerinde olduğunu söyledi.Ayrıca ücretli öğretmenlik sistemiyle 1 öğretmen maaşı ile 3 öğretmen iş güvencesiz şekilde çalıştırıldığını söyleyerek,bu arkadaşlarımızın da sömürüldüğünü söyledi.

Eğitim Söz Sen 28 Bin Atama Eylemine Destek Verdi
    Başkanımız atama bekleyen öğretmen arkadaşlarımıza her zaman yanlarında olduklarını,onlar için istihdam projeleri üretmek ve kamuoyu ile paylaşmak için birlikte sorunlara sahip çıkılması gerektiğini söyleyerek sendikamızda örgütlenmeye davet etti.

     
                                                                                                      Eğitim-Söz-Sen
                                                                                                        Basın-Yayın

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.