EHLİYET SINAV SORULARI CEVAPLARI VE SONUÇLARI 15 ARALIK 2012

EHLİYET SINAV SORULARI CEVAPLARI VE SONUÇLARI 15 ARALIK 2012

EHLİYET SINAV SORULARI CEVAPLARI VE SONUÇLARI 15 ARALIK 2012

 MEB yapmış oldugu 15 aralık 2012 de sınavın sonuçları sitemizde olacaktır  takipteyiz sonuçlar acıklanır acıklanmaz sitemizde yer alacaktır bizi takip ertteme devam ediniz








Milli Eğitim Bakanlığı (Meb) Eğitek tarafından yılda 6 kez düzenlenen sürücü kursu sınavı bu yıl son kez 15 Aralık 2012 Cumartesi günü yapıldı. 2013 ehliyet sınavı tarihlerini Ehliyet Sınav Sonuçları adlı siteden takip edebilirsiniz.

15 Aralık Ehliyet Sınav Soruları için tıklayın.

Sürücü adayları ehliyet alabilmek hem direksiyon (uygulama), hemde yazılı (teori) olmak üzere 2 sınava tabi tutulmaktadır. Direksiyon sınavı kişinin tamamen araba sürme kabiliyetine bağlıdır. Yazılı sınav ise tamamen sürücü adayının çalışmasına bağlıdır. Geçmiş dönemlere ait 2012 ehliyet sınav soruları ve cevapları linkinden faydalanarak ehliyet sınavına çalışabilirsiniz. Ehliyet sürücü kursu sınavı standart bir yapıda olduğu için sorular pek değişmemekte ve benzerlik gösterebilmektedir. Bu nedenle geçmiş yıllara ait sorular üzerinde çalışarak ehliyet sınavını rahatlıkla geçebilirsiniz.

15 Aralık 2012 yılında ehliyet sınavına başvuru yaparak sınava girmeye hak kazanmış olan adaylar ise ehliyet sınav giriş yerleri bilgileriniz için tıklayın.

Ehliyet sınav yerleri sayfasından ehliyet giriş belgenizi alabilirsiniz. Ehliyet sınavına giriş için ehliyet giriş belgenizi almak zorundasınız.

2013 Ehliyet başvuru ve sınav tarihlerini ehliyet sınav sonuçları sitesinden detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Ehliyet almayı planlıyorsanız MEB Eğitek tarafından gerçekleştirilen ehliyet sınavı için öncelikle bir ehliyet kursuna yazılmak zorundasınız. 2013 yılında ehliyet almayı planlayan adaylar ise ehliyet başvuru tarihleri için tıklayın.

Ehliyet sınav soruları sitesinden tüm sorulara ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.